dealer25 - masz już odpowiedź.
ratovnik - chodzi Ci pewnie o E38? Dobrze rozumiem? Myślałem swego czasu intensywnie o E38 750, miałem kilka podejść do tego auta ale zawsze pozostawało uczucie, ze jednak ta buda już trąci myszką, stylistyka to już zupełnie inna epoka... Dlatego wybrałem Audi A8. Ale... mam na oku taką jedną 750IL '98 niedaleko mojego domu, która powoli wrasta w ziemię. Z ciekawostek dodam, że ma opalizujący fioletowy lakier, białe wnętrze i fotele, których nigdy w E38 nie widziałem! Niestety pomału się sypie na zewnątrz (ktoś zajumał spryski, pourywał przedni zderzak, błotnik lekko rdzewieje). Nie jest używane więc trudno oczekiwać, że mechanicznie też będzie dobrze. Auto stoi długo i jest na sprzedaż ale cena wysoka. Gdyby sprzedawca zszedł do jakiejś realnej ceny (obecnie to 19k) to może, może :) Bo mogłaby to być baza na fantastyczny samochód. Może zrobię zdjęcia w weekend i tu wrzucę, ocenicie sami, może ktoś inny się nim zajmie. Naprawdę serce się kraje patrząc jak takie auto zamienia się powoli w złom.
A tak w ogóle kolego to czytałem dużo o Twoich tuningowych pomysłach i realizacjach hehe. Wiele Twoich wątków mnie rozbawiło, jesteś pozytywnym człowiekiem tego forum ;) ... ale nie wiem czy kupiłbym od Ciebie samochód :) no offence ;)

Odpowiedz z cytatem