Jeśli zdrcydowałbym się kupić u nich motor, to chciałbym, żeby oni mi go zamontowali.
Jeśli zdrcydowałbym się kupić u nich motor, to chciałbym, żeby oni mi go zamontowali.
A gwarancja to taka tylko umowna czy jakaś pewna?
Ja powiem tak ,całkiem niedawno moja znajoma wymieniała silnik w Citroenie C6. Silnik 2,7 HDI V6 ,masakra totalna.
Kupiła silnik u faceta z allegro i wraz wymianą za 10,300 zł . Oczywiście była gwarancja 3 miechy ,ale po paru tygodniach zaczał olej ciec ,potem silnik nie chciał jechac itp ,duzo pisania.
Podsumowywując ,sprzedawca okazał sie zwykłym kombinatorem.
Roobs taki silnik wraz z założeniem można kupic ,ale najwazniejsza jest UMOWA żeby potem nie miec problemów.
Jak bym zrobił tak ,niech przysla umowę na taką operacje i wszystko sie wyjaśni co za jedni.
Umowa powinna być. Ale jak się coś spierdzieli to latami można odzyskiwać kasę :)
Może umówić się na zapłatą jakiejś części kwoty po okresie próbnym po takim montażu... :)
Zasadniczo na Allegro to oni tylko kupują, sprzedaż maja małą i do tego 4 negatywy ale jak cos nie działało to siano zwracali.
Już nie tacy mieli umowy i do dzisiaj czekają na PLNy :)
Elvis dla upartego zawsze winę można zrzucić na ''nieprawidłowe użytkowanie''. Niestety takie umowy , nawet te najlepsze zawsze mają haczyki... Nie ma ideałów.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)