Ale ktoś się natnie na "nówke sztuke" po lifcie i po nurkowaniu..... jak dokładnie nie posprawdza historii.
Ale ktoś się natnie na "nówke sztuke" po lifcie i po nurkowaniu..... jak dokładnie nie posprawdza historii.
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Dobrze wiedzieć że e65 po zalaniu da się doprowadzić do stanu użytecznego ;). Pisał ktoś do kolesia że fajne głupoty nawypisywał?? Teraz tak myślę że byłem świadkiem jak z e60 wywozili taczką muł i czyścili wszystko karcherem , każda elektryczna duperela jechała do jakiejś myjki elektro coś tam i auto zostało wskrzeszone jak frankenstein i do dziś śmiga po mojej okolicy.... W aucie wymieniono kilka układów elektrycznych a reszta została stara-SZOK.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No mały szok :) nie wiem co mam myśleć, miałem dzwonić do faceta ale chyba ochłonę i jutro zadzwonię...
Ciekawe czy gość wie co ma, poza tym rocznik 2003 a nie 2004.
No doprowadzili go do ładnego stanu... jestem ciekaw czy takie auto jest w 100% sprawne, działające, jeżdżące itp
Może głupie pytanie ale ile jest wart taki samochód?
Tyle, ile nieświadomy kupujący napalony jak szczerbaty na bułkę za niego zechce zapłacić, nie mając tej wiedzy która Ty masz dzięki forum :)
Auto jak pisze Jakub, może zostać wskrzeszone, co widać że jeździ, jest poskładane itd,
tylko pytanie jak sprawuje się gdy np dostanie wilgoci itd np podczas jesiennych deszczów czy zimy
czy po zalaniu zwyczajnie nie śmierdzi mułem czy nie ma spięć itd
Takie auto to ryzykowna zabawa bo w e65 elektroniki masa a wilgoć z każdą elektronika może zrobić cuda
ja bym nie ryzykował zakupu takiego auta z ta wiedza jaka mamy o tym aucie ale pewnie ktoś kto nie wie kupi i może jeździć w błogiej nieświadomości bo wszystko będzie OK
a może mieć masę kłopotów bo awarie będą się sypały jak z rękawa
Ciekawi mnie czy sprzedający obecny jest świadomy czy tez nie ma o tym pojęcia hehehe
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
To zaden SZOK to "polska" rzeczywistosc...
Ze strony technicznej woda w aucie to zaden problem- kazda elektronika przystosowana jest do tego, wazne jest tylko to aby w tym momencie nie bylo podlaczonego akumulatora- takze jakby ktos z forum mial niestety okazje wykapac fure to przede wszystkim wyszarpac akumulator.
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Woda w elektronice to akurat najmniejszy problem.
Problemem jest woda w silniku.
Może był naprawiony i własnie zaczyna dogorewać...
Rafał a znasz taki przypadek że komuś zalało auto i akurat miał odłączony aku ;)????
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Neo widzę że Ty nadal rozważasz ten pojazd...... Nie widzisz co wszyscy mówimy!!! Odpuść i szukaj dalej. Pzdr
Ciekawe czy sprzedawca nieświadomy czy kanciarz i chce ci wcisnąć ten syf. Takie auto jest jak najbardziej do kupienia tylko za adekwatną cenę i nie ukrywaniem historii.