Cześć Wam, jestem nowym użytkownikiem forum. Mam drobny problem techniczny z moim autem. Żaden serwis u nas ani w Niemczech nie kuma o co biega. Bardzo proszę o pomoc. Gdzie mam opisać ten temat? Pozdrawiam.
Cześć Wam, jestem nowym użytkownikiem forum. Mam drobny problem techniczny z moim autem. Żaden serwis u nas ani w Niemczech nie kuma o co biega. Bardzo proszę o pomoc. Gdzie mam opisać ten temat? Pozdrawiam.
W I T A M :)
pokaż zdjęcia tej F
a o problemach poczytaj w dziale F01/02 a potem jak nic nie znajdziesz opisz o co kaman
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Witam
Co tam sie dzieje z F-ką?
We Wrocławiu nikt nie pomaga?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Witaj i o problemach w dziale jak wyżej ADASIO pisal;) ps. zdjęcia, zdjęcia jesteśmy chłonni nowych zdjęć !!!!!!!
Dzięki. Opisałem w dziale F01/02. We Wrocławiu w serwisie umieją wymienić olej(przy okazji zalać nim maty pod silnikiem), klocki a demontaż tapicerki w drzwiach LP skończył się uszkodzeniem drewnianej listwy w paru miejscach. Koszmar!!! Zdjęcia wrzucę jutro. Pozdrawiam.