-
Początkujący Użytkownik
Zgodnie z obietnicą foto story mojej lalki
Auto sprowadzone przeze mnie z Holandii. Długo szukałem tego modelu w dobrym, nie zajechanym stanie. Tutaj zdjęcia z komisu w NL. Auto jeszcze na Guldeńskich blachach

Kilka fotek zaraz po sprowadzeniu mojej " lochy " :P do kraju.

Każdy się chwali, że był swoim autem nad morzem... a kto był nim bliżej ??

Tutaj moja Lady Long w swoim naturalnym środowisku :przestraszony:

Później nastały małe modyfikacje i auto dostało oryginalne, tylne lampy z żółtymi kierunkami, kontrowersyjne ringi i końcówki wydechów z dyfuzorem, co okazało się totalną porażką. Po pierwsze były one trochę za małe :wstyd: , a po drugie auto gwizdało sobie jak jakaś pieprz..na Honda z Szybkich i z wścieklizną ;)

Następnie przyszła kolej na naprawę pikseli w liczniku i radiu. Naprawa wykonana w Kątach Węgierskich i jak zawsze jestem very zadowolony.
Przed naprawą...

Po naprawie...

Tutaj ujrzałem coś, co naprawdę sprawiło mi wielką radość... Pomimo zapewnień sprzedawcy o niskim przebiegu, podchodziłem do tego sceptycznie, gdyż nie było go widać na wyświetlaczu... i nagle ukazał mi się ori przebieg mojego auta...

Kolejny etap... wycięcie końcowych tłumików i zastąpienie ich przelotowymi. Jako że kupno podwójnych końcówek z kwasu graniczy z cudem, zostały one dorobione do tłumików w zakładzie. Rozmiar końcówek to 2X74mm, jak w M5.

Next etap to oklejenie drewna, które mnie nie powala wcale i nie podobało mi się od samego początku. Okazało się zresztą po demontażu listew i tunelu, że to okleina a tunel wykonany jest ze sklejki i oklejony, jak to się niektórzy jarają " drewnem szlachetnym " . Z drewnem moje listwy miały kontakt gdy leżały na taborecie w domu.
Całość poszła w Carbon... ale się działo na forum Płockim...
Przed operacją...

16 lat zbierał się tam brud...

Po zabiegu...

Gałka zmiany biegów pomalowana w czarny półmat.

A tutaj kilka luźnych zdjęć z różnych spotkań klubowych.

To w skrócie story mojej 16-to letniej BM odkąd ją posiadam. Tutaj jeszcze mały bonusik dla cierpliwych.
http://www.youtube.com/watch?v=VdSkx...ZwnrxQ&index=6
http://www.youtube.com/watch?v=HrrM0...ature=youtu.be
Pozdrawiam Wszystkich gorąco... Dragon Płock
Ostatnio edytowane przez Dragon_Plock ; 10-12-2013 o 08:01
Pozdrawiam Paweł
Uprawnienia umieszczania postów