Pokaż wyniki od 1 do 10 z 902

Wątek: Tarcze hamulcowe, które firmy polecacie??

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek89
    BMW
    F01 740XD

Ja tez aktualnie przerabiam temat z Rotingerami ale od początku...

Zakupiłem 4 lutego tarcze podczas montażu pomiar bicia piast idealnie nie przekraczały 0,01 .Tarcze jedna 0,02 druga 0,04 mieściły się w parametrach pozwalających na montaż. Wszystko złożone do kupy auto pierwsze 300 km jeździło wokoło komina delikatnie hamując po tygodniu trasa 1000km hamowanie z 180 pierwsze ok drugie :/ bicie każde kolejne tragedia dopiero po wystygnięciu tarcz znowu idealnie. Auto na garaż tarcze zimne w normie bez zmian ściągam pakuje w pudełko wysyłam czekam na reklamacje. Mija 3 dni od dostarczenie, telefon reklamacja uznana wysyłają drugi komplet, montaż- jedna tarcza podobnie niecale 0,02 druga uwaga 0,13 :):) dzwonie do gościa mowie co i jak podobnie jak wyżej ktoś pisał ,ze to nie możliwe bo były sprawdzane przed wysyłka mowie wyśle filmik. Mija 15 min telefon ze nie wie czemu tak jest przeprosiny pitu pitu i czy chce zwrot kasy mowie nie dam wam jeszcze jedną szanse proszę dosłać nową tarcze idealna i faktycznie sprawdzona przed wysyłka a stara niech kurier zabierze. Przyszła tarcza nowa bicie niecałe 0,02 założone na razie się docierają. Zobaczymy co będzie po ostrzejszym hamowaniu. Starej tarczy nie odbierają , zobaczymy co będzie z tymi jeżeli będzie to samo to już będzie zwrot kasy, jak będzie szantaż to sprzedawcę ocenie ok ale produkt nie. Na plus na bank u nich jest kontakt i podejście do klienta nie ma problemu nie pierdol ... głupot i nie wciskają ze to wina auta itp

Czemu wybrałem tarcze tej firmy studiując fora o tarczach to co ludzi tyle opinie nie ma idealnego i pewnego producenta , bo to jeden zapier .. na najtańszych i jest ok drugi kupi ori i jest lipa zależy jak się trafi. A ze my jesteśmy spaczeni pod tym względem ze nie może być minimalnego drgania kierownicy itp. Zwracamy zajebiscie na to uwagę w starym fordzie jak mi lekko drgało biło to miałem to w du tutaj nie ma takiej opcji. Nie ma co na siłę wpierać ze dany produkt jest najlepszy bo tak nie jest u Ciebie może być dobrze u drugiego nie i tak było jest i będzie.
    Ostatnio edytowane przez krzysiek89 ; 08-03-2019 o 12:09