ATE Ceramic to te same klocki co Jurid White ;) A to piszczenie poranne po myciu auta to nic innego jak nalot, który tworzy się na tarczach pod wpływem wilgoci - taki już urok żeliwa ;)
ATE Ceramic to te same klocki co Jurid White ;) A to piszczenie poranne po myciu auta to nic innego jak nalot, który tworzy się na tarczach pod wpływem wilgoci - taki już urok żeliwa ;)
Zawsze traktuję takie gazety z przymrużeniem oka ;) ale czytałem to też na stronach producenta i jeszcze gdzieś w innych odmętach internetu stąd moje wątpliwości :) dla mnie zawsze najważniejsza jest opinia ludzi którzy w tym siedzą na co dzień, później rzetelnych, prawdziwych i niezależnych testów a uzupełnienie to jakieś tam artykuły (sponsorowane mało się liczą). Dzięki za te informację teraz już wiem, co założę jak skończą mi się obecne klocki ;) Pozdro
Może to być po prostu przypadek choć co przypadek to inaczej więc nic nie jest wykluczone ;)
Do tarcz ZIMMERMANN zakładam klocki ferrodo, BREMBO, oryginał.
Z ATE jako marki już dawno się wyłączyłem bo płacisz za napis a dostajesz jakość - nawet nie mam do czego porównać!
Aby być do końca w zgodzie z prawdą powinieneś napisać: " Z ATE jako marki, kupowanej w kraju nad Wisłą, już dawno się wyłączyłem bo płacisz za napis ......"
Dziwnym trafem zestawy tarcz i klocków sygnowanych marką ATE, ale kupionych za nieco większe pieniądze w kraju za Odrą i Nysą sprawują się bardzo dobrze.
Pozdr.
A jakie ma to znaczenie ? ;D Raz trafisz made in Germany wtedy tarcze masz produkcji Zimmermanna, innym razem made in italy a nawet made in PRC (china), nie masz na to wpływu także po co ryzykować ?