Oczywiście. Długo rozmawialiśmy lecz wcześniej wszystkie problemy jak i obietnice w korespondencji mailowej zostały załatwione. Muszę mieć na wszystko dowód :)
Ja twierdzę ,że wszystkie problemy z tymi tarczami są ewidentnie przez wady materiału.
Tarcze Rotinger to będzie albo super towar albo mega porażka. Jestem pełen nadziei ,że jednak wszystko będzie super.
To tak naprawdę niewielka firma która robi więcej różnych rzeczy i zatrudnia 40 pracowników. Rotinger to Polska firma co mnie w tym momencie cieszy.
Jestem dobrej a nawet bardzo dobrej myśli.
Ja jestem tego nawet pewny. Można gadać o biciu, o błędach montażu itd., a koniec końców wszystko to i tak gówno warte, bo materiał gówniany. U mnie bicie było 40% dopuszczalnego (0,2mm), a mimo to tarcze szarpały autem. Coldmami miał dokładnie taki sam przypadek. Z tył miałem dużo wcześniej bicie 0,25mm, a nie trzęsło nic a nic.
W Corsie żony było bicie 0,24mm na malutkiej tarczy, a kierownica nawet nie drgnęła przy hamowaniu. Później poprawiłem i nic się nie zmieniło. Także mam wrażenie, że to wszystko trochę palcem po wodzie pisane...
Miro, mam nadzieję, że będziesz zadowolony. Ile z ciekawości chcieli za tarcze do twojego auta?
Tak więc Rotingery przyszły. Powinny jeszcze przed świętami wlecieć do autka jak czas pozwoli. Będę informował jak się zachowują. Jestem dobrej myśli ,chociaż po zakupie Textarów to byłem pewny ,że będzie super-hiper a to taki zong. Niemniej jednak myślę ,że Polska produkcja zaskoczy mnie bardzo pozytywnie i będę bardzo zadowolony.
Tak wyglądają po galwanizacji
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Jaka to wersja GT czy HP?
Widzę że ceny mają normalne.
Wersja GT. Wersji HP chyba w ogóle nie robią w tym rozmiarze seryjnie do E65.
Już ostatnio miałem High Carbon z Textara i 1500 km nie wytrzymały więc te wszystkie mega nazwy już na mnie nie działają.
Pożyjemy ,zobaczymy. Dam znać. Nie mam nic do ukrycia a jeżeli coś pójdzie nie tak to o swoje oczywiście będę walczył. :)
I jak te rotingery?
U mnie ori znaczna poprawa, tak jak lekko biły przez pierwsze kilkaset kilometrów.
To po wygrzaniu porządnym, zero bicia. Siła hamowania bardzo dobra. Jestem zadowolony.