Oczywiście, że nie, moim zdaniem powinien mu nawet zwrócić za robotę, ale w tym przypadku negatyw to za dużo. Zdzira zawsze ma ze wszystkim problem, dlatego podchodzę do tego z dystansem :)
Na allegro może wystawić pozytyw a np jedną gwiazdkę za produkt i opisać to w komentarzu.
Możesz też kopie wiadomosci przesłać do allegro i zrobić "dym"
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 06-03-2019 o 13:45
Ale oddali bez żadnych problemów, a z Elitem za Textary walczyłem pół roku ,żeby oddali pieniądze lub wymienili wadliwy towar więc to też coś znaczy. Teraz takie czasy ,że każdy garnie do siebie pieniądze i nie chce potem oddać jeżeli zachodzi taka potrzeba co nawet konsument ma zagwarantowane.
negatyw jako obiektywna opinia o produkcie
a rozpatrzenie to inna para kaloszy sam kiedys pisałem, że to gówno ale podejście do reklamacji poprawne także starm się byc obiketywny ile moge zauważając wady i zalety tej firmy natomiast wy nie bardzo chłopaki
Ja nikomu negatywa nie wystawiłem.
Po prostu napisałem tu co sądzę a dorabia ie ideologia nie wiem po co.
A to że mam duże wymogi i dbam o auto to źle rozumiem?? Ciekawe myślenie fanów marki.......
Zdzira, ja nie rozumiem czemu ty z takim zacietrzewieniem krytykujesz tego Rottingera. Jeżdżę na tych tarczach już 4 rok i nie mam żadnych zastrzeżeń. Na pewno więcej jest negatywnych opinii na temat markowych tarcz w tym również ori niż Rottingera. Jak chcesz i cię stać to kupuj tarcze w ASO ale nie krytykuj wyboru ludzi którzy mają odmienne zdanie od twojego. Dla mnie te tarcze mogą być robione nawet w w murzyńskiej chacie w Afryce jeśli to dobrej jakości produkt. Jestem z nich zadowolony i kupię je na pewno raz jeszcze i nie tylko do BMW. A dodatkowym plusem będzie dla mnie obsługa po sprzedażna i rozpatrywanie ewentualnych reklamacji. Przynajmniej wiem że nie zostanę olany jak w przypadku wszystkich wielkich koncernów. Dla mnie wyżej opisana sytuacja świadczy na plus dla tej firmy. Uważam, że podeszli do sprawy profesjonalnie, a prośba o nie wystawianie negatywa w mojej ocenie w niczym im nie ujmuje.
Jest mało negatywnych opinii powiadasz.... Ciekawe czemu zważywszy na sytuację opisana wyżej z przekupywaniem....