Na razie dalej wzorowe,wręcz idealne.
Leżą w pudełku......nie miałem czasu na zmianę. Postaram się to w tym roku ogarnąć. :)
Na razie dalej wzorowe,wręcz idealne.
Leżą w pudełku......nie miałem czasu na zmianę. Postaram się to w tym roku ogarnąć. :)
Tego sobie życzmy żeby jednak Polscy producenci okazali się lepsi i solidniejsi niż te pseudo niemieckie firmy z produkcją w Chinach. W Niemczech to im tylko chyba konta w bankach zostały .
Mikody w E39 pięć lat służyły i zero problemu....ahhh co ja piszę....idealnie przez całe pięć lat.
A u mnie nowość. Kolejny zestaw tarcz pokrzywiony :P. Przejanzaj...stszy Zimmermann Sport. Tym razem tył. Jak się ogarnę, to może je będę reklamował, bo chyba dwóch lat nie mają.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
z tyłu ?????
Z tyłu to teoretycznie wszystko powinno wytrzymać . Czyżby Zimermannn to naprawdę taki syf ?
Jakie masz doznania,odczucia ? Po czym stwierdzasz ,że tył sie pokrzywił ? Ty nie upalasz jej czasem na torze :)![]()
Jak tył... to napindala całą bydą,aż w uszach dudni....Ale jak to zrobić ????? Ja jak kiedyś umyłem na podwórku ex e65 i wstawiłem do garażu w lato na ok 3 tygodnie auto to rdza zrobiła swoje między klockami a tarczą.Wyjechałem dumny że mam czyste auto a ruda zrobiła swoje.Poprostu po myciu auta trzeba trochę zagrzać hamulce żeby woda odparowała i wtedy auto można postawić na dłuższy okres.
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
No bez kitu - normalnie z tył się pokrzywiły. Hamuję i czuję jak mi dupa auta wibruje. Im dłużej trzymam hamulec, tym bardziej wibruje (typowe dla przegrzania). Doskonale znam ten efekt z Forda Mondeo, który na tylnej osi ma bardzo małe tarcze i jak auto jeździ dobrze przyładowane z tył, to rozdzielnik hamowania podaje tam siłę hamowania, z którą sobie nie radzą.
polecacie ten zestaw ? http://allegro.pl/tarcze-i-klocki-mi...437023655.html
bylo:P e32 735 automat e34 525 td automat e36 320i e36 323i automat e38 740i automat e39 528i automat ,
obecnie e39 520i , e39 520i 400 tys km igła :) e65 730d individual