Ale co na tym foto uwa¿acie za czujnik zu¿ycia ? Zrób w Paincie jaki¶ znacznik gdzie on siê tam znajduje i pode¶lij ;)
Ale co na tym foto uwa¿acie za czujnik zu¿ycia ? Zrób w Paincie jaki¶ znacznik gdzie on siê tam znajduje i pode¶lij ;)
Nie zrozumia³e¶, nie czepiam siê nazewnictwa.
Nie mogê siê tylko dopatrzeæ gdzie tam jest ten znacznik pokazuj±cy jaka mo¿e byæ cienka tarcza.
Wydaje mi siê, ¿e to jednak nie ja a Ty widzisz tam czego¶ czego nie ma.
Dlatego w³a¶nie prosi³em ¿eby¶ w Paincie zaznaczy³ gdzie tam jest to "co¶" o czym mówisz ;)
No i nie uno¶ siê tak przy niedzieli bo Ci zaszkodzi.
Ja siê nie unoszê wogóletylko mo¿e mnie trochê irytowaæ fakt ,¿e trzeba coæ takiego t³umaczyæ komu¶ co powinien siê znaæ na hamulcach.
Skup sie przy niedzieli na fotce lysego i wszystko Ci siê wyja¶ni.![]()
A ja nadal bêdê siê upiera³ przy tym, ¿e widzisz tam co¶ czego nie ma ;D
Ja mia³em nawiercane Zimmerman (chyba sport) i niestety zaczê³y biæ po nie du¿ym czasie.
Na ta chwile za³o¿y³em na przód komplet : SP PERFORMANCE (nawiercane, nacinane) + Klocki HAWK - narazie jestem bardzo zadowolony.
Bardzo wa¿ne aby dobraæ dobry klocek do tarcz, aby nie by³ za miêkki ani za twardy, bardzo wa¿ne aby piastê dok³adnie przeczy¶ciæ bo zacieki które siê tam pózniej robi± powoduj± bicie po prostu.
Kolejna sprawa to zestaw na ty³, z tylu zosta³y mi Zimmermany (tak jak poprzedni w³a¶ciciel zakladal) i gdybym wymienia³ to do³o¿y³bym na ty³ jaki¶ lepszy klocek aby ca³y ciê¿ar nie szed³ na przód podczas ostrzejszego hamowania, to tez wa¿na kwestia.
Minusem tego kompletu SP PERFORMANCE + HAWK, jest cena - niestety.
Ostatnio edytowane przez Arman ; 22-03-2015 o 09:56