Sprawdziłem otworki - jest w nich tylko pył. Łatwo go przepchnąć. Do tego mega brudzi ręce - kosystencja jak sadza.
Sprawdziłem otworki - jest w nich tylko pył. Łatwo go przepchnąć. Do tego mega brudzi ręce - kosystencja jak sadza.
niejednokrotnie w tym wątku był polecany zestaw zimmermann wiercony + klocki ferodo, tylko jakie FDS czy FDB?
Dobry wybór to Zimmermann nawiercane zero pełnych tarcz, lub w moim przypadku Rotinger nawiercane i nacinane nie ma bata tarcze wytrzymują duże obciążenia jestem pewien tego na 100 % dzisiaj schodziłem ze 180 prawie do 40km/h kilka razy aż smród wydobywał się niemiłosiernie i co nic tarcze żyją i nie biją dałem im max 200km na spokojne dotarcie i tyle.
tarcze będą Zimmermann sport, pytanie jakie klocki ferodopremier czy ds-performance?
Jaki jest koszt tarcz Zimmermann sport ? na allegro sa różne ceny 334 przód i 328 tył.
Na allegro sie tarcz nie kupuje bo następny post jaki napiszesz to będzie ,że Ci tarcze biją![]()
To gdzie najlepiej taki temat zaatakować ?. i co z klockami ?
http://www.brakeparts.pl/
ja tam kupowałem pelna obsługa i sprawna wysyłka. Zadzwoń spytaj lub sprawdz na stronie
aco do klocków tozalezy od preferencji.ja zainwestowałem w klocki Black HAwk perfomance HPS. Bardzo twarde koloki ale nie pylą.no i muszą sie rozgrzać aby 100% skutecznie hamowały
Edytuj posty!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 04-10-2016 o 14:58
Using Tapatalk
Jak potrzebujesz tarcz zimmermann to odezwij się na priv ;)
mam teraz tarcze ATE , klocki przód Jurid ceramiczne , tył ATE ceramiczne i nie podoba mi sie skuteczność hamowania.
jest tak ze przy słabym hamowaniu wyraźnie słabszy hamulec, poprawia sie po mocniejszym naciśnięciu.
Z tylu klocki starły sie ze trzy razy szybciej niz z przodu.
Ale mam czyste felgi![]()