Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Pulsujace swiatla w drzwiach, lewego ringu i lewej zarowki od tablicy rejestracyjnej?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750i

Post Pulsujace swiatla w drzwiach, lewego ringu i lewej zarowki od tablicy rejestracyjnej?

Witam

Panowie, przyszedl czas na kolejny problem w moim e65.

Pulsuja (przygasaja) swiatla w drzwiach (te od dolu) caly czas (czy silnik wlaczony czy nie) - zmienilem wszytkie zarowki nic to jednak nie dalo.
    W srodku pulsuje swiatlo stopu (to przy szybie) tak samo jak zarowki w drzwiach.
    Ostatnio pojawilo sie pusowanie na lewej stronie auta (ring i tablica rejestracyjna). Kiedys mialem tak z ringiem - przepalala sie zarowka w tablicy (lewa wlasnie), wymienilem ja i ustapilo jednak tym razem to nic nie dalo.
    Czy silnik jest wlaczony czy nie, lewy ring i lewa zarowki tablicy rejestracyjnej czasem przygasa (pusuje) a czasem nie...
    Zmienilem zarowki w calej lewej stronie (ring, kierunek i te dwie w tablicy rej) jednak to nic nie dalo...

Modul swiatel? Akumulator? Czy ktos sie spotkal z takim czyms?

Pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik Awatar KleMarine03
    BMW
    E65 730 D
    Podepnę się pod temat, dzisiaj zauważyłem to i ja kiedy podłączyłem INPE pod komputer. Dolna żaróweczka mi mryga pod drzwiami w DODATKU prawy xenon przestał mi działać. Myślałem że się spalił ale nie, po kilku razach włączaniu i wyłączaniu ponownie się włączył. Xenon prawy raz gaśnie raz nie. Błąd: ,,9CB4 Rear ride - level height sensor defective,, ja również proszę o pomoc.

Zaawansowany Użytkownik Awatar KleMarine03
    BMW
    E65 730 D
    Według tego co wyczytałem na zagranicznych forach problemem jest tylni prawy czujnik położenia świateł u mnie może być uszkodzony bądź mokry. U Ciebie przypuszczam że jest gdzieś wilgoć i masz spięcie. Mogą też być te dwa czujniki mokre po prawej stronie tym bardziej że wczoraj u nas padało i było mokro.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750i
    Poczekamy jeszcze moze ktos cos napisze. Moze za mocne zarowki wlozylem w ringi i tablice? Do ringow wchodzi H10W tak?