-
Zaawansowany Użytkownik
Z racji wyjazdu w dalsza trasę, postanowiłem oddać autko w ręce fachowca. Pod moją nieobecność ( a będzie to prawie tydzień) mechanik przejrzy wszystko dokładnie i zdiagnozuje oraz naprawi usterkę, bądź usterki. Jak tylko dowiem się co było grane od razu napisze co i jak. Mam tylko jeszcze jeden malutki problemik dotyczący ogrzewania. Mianowicie nie działa jak powinno. Siła nawiewu działa OK, problem dotyczy temperatury oraz kierunku nawiewu. Jest dostępne albo powietrze b. cieple albo zimne ( w aucie jest klimatyzacja dwu strefowa). Manewrowanie pokrętłami po mojej stronie lub po stronie pasażera zasadniczo nic nie zmienia, nie można sobie ustawić nazwijmy to średniej temperatury. Kolejnym problemem jest to ze obojętnie czy jest to, że powietrze wieje tylko z mojej strony i na szybę. Jakiekolwiek zmiany na konsoli (włącznie przycisków nawiewu po stronie pasażera) nic nie zmieniają. nawet zamkniecie nawiewu po mojej stronie nie powoduje włączenia nawiewu na stronę pasażera, a z tylu leci cały czas delikatnie tylko zimne powietrze. Czy macie może koledzy pomysł co to się dzieje? i jak z tym walczyć?
Uprawnienia umieszczania postów