Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Jak trafiles na nasze forum ?

Ja za to jechałem ciężarówką w korku w W-wie za jakąś e38 mając e32 to e38 była obiekcją penetrując wzrokowo jej piękną dupeczkę pod lampą widniał skromny napis www.7er.pl (do dziś nie wiem czyja to była 7 ) a w domu google jw napis i do dzieła potem Augustów warszawskie spoty ferajna fajna i jest OK
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak...
    Cytat Zamieszczone przez Sebek
    Cytat Zamieszczone przez ewelina1128
    ja pierwszy raz znalazłam was przez google:) jakoś tak przypadkiem przeglądając stronkli o bmw 7, ale że wtedy miałm problemy z zarejstrowanie to sobie odpuściłam i szczerze to zapomniałam o was i ostatnio kolegz z bmw-sport zaprosił mnie do was na spot 9.11 i jak juz tu dotarłam po raz drugi to rejstrowłam się aż do skutku (bo bez problemów oczywiście się nie obeszło) i jestem:)

Moge wiedziec do jakich problemow doszlo ?

Informacje potrzebne do rejestracji sa bardzo proste - trzeba tylko dokladnie czytac.

W jednym miejscu jest tylko pytanie - "czy jestes czlowiekiem" - na ktore trzeba odpowiedziec "TAK" - jest to zabezpieczenie przed robotami internetowymi meldujacymi sie automatycznie na forach i reklamujacymi strony XXX.

Pozdrawiam

tak na pytanie czy jestem człowiekiem odpowiedziałam nie to dlatego nie chciło mnie zarejstrować ;( coa prawda czasem boli ;D nie jestem blondynka jeszcze :] wiem jak sie rejstrować ale wywaliło mi chyba 2 razy ankietę rejestracji nie wiem dlaczego była dobrze wypełniona! nieważne udało mi się w końcu zarejstrować a to najważniejsze

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak...
    Cytat Zamieszczone przez pan.boczek
    Cytat Zamieszczone przez ewelina1128
    rejstrowłam się aż do skutku (bo bez problemów oczywiście się nie obeszło)
    no wiesz, takie zawodowe forum, to i selekcja musi byc ostra ;)

to chyba nie jest ze mna az tak zle skoro sie zarejstrowałam:)

Początkujący Użytkownik Awatar swobi.
    Mi ktoś wysłał filmik z jakiegoś Waszego zlotu i napisał "Swobi to chyba coś dla Ciebie :P "Na końcu był adres tej stronki....

Początkujący Użytkownik
    GOOGLE znalazłam poczytałem i kupiłem e38

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    E38 750IA ACS INDIVIDUAL, E31 850CSI pakiet,manual :)
    hmmm... a ja potrzebowałem pomocy w dobraniu rozmiaru i ET felg do mojej "wdowy",wpisałem w wyszukiwarce coś z tym zwiazanego (chyba felgi do bmw 7) wyskoczyła mi stronka,zalogowałem sie i....Qbek dał taki wykład,ze rozwiało mi wszelkie obawy,wątpliwości...kupiłem kólka i zostałem już na stałe w 7er :)
    740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    A mnie zaraz w momencie powstania zwerbowal Sebek a ja kolejnych kilku uzytkownikow 7 no i "siatka agentow" sie powieksza... :D
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Początkujący Użytkownik
    Ja z kolei myślę powoli nad przesiadką z 5er na 7er i nie chcę popełnić takiego błędu jak przy zakupie pierwszej swojej buni z tds'em. Dopiero jak kupiłem, to poczytałem o 'tadku' na forach i nie powiem, mój silniczek klekocze elegancko, ale jak go tu teraz ożenić w dobrych pieniążkach, skoro żyd i tak nie uwierzy, że on tak ładnie klekocze :shock:
    Na forum trafiłem przez link w podpisie na innym forum, ale nie pamiętam szczegółów.

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Cytat Zamieszczone przez tiron
    i....Qbek dał taki wykład,ze rozwiało mi wszelkie obawy,wątpliwości... :)
    Kurde szkoda że nie ma z nami qbka. ma chłopak wiedzę

Ja trafiłem tu po prostu przeglądając net.
    B M W

Staram się pisać poprawnie po polsku.

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Mogę wam powiedzieć , że genezą forum oraz klubu była kradzież halogenów pod Wrocławskim Auchanem > od dyskusji do czynu > potem małe nieporozumienie na BKP i niemieckie forum (dzięki Sebek "admin") które zmoblilizowało pierwsze 10 aut na I zlocie 7er we Wrocławiu (jeszcze wtedy było pod inną nazwą , którą przywłaszczył sobie nasz były kolega Marcin978).

Teraz widzimy , że to wszystko miało sens ... bo główną zasadą tego forum i klubu to darmowy dostęp do wiedzy (dlatego też nie wiążemy się w żadne komercyjne układy :) )

Dzisiaj również widzimy , że Warszawa , Wrocław, GOP, Zachodnipomorskie oraz Warmińsko Mazurskie bardzo prężnie działa i organizuje spoty. Czekamy na ludzi z Wielkopolski oraz innych rejonów Polski.
    Pić trzeba ! Jeść można !

Uprawnienia umieszczania postów