Nie pamiętam, ale chyba przez GOOGLE... trafiłem, szukałem informacji o E38.
Nie pamiętam, ale chyba przez GOOGLE... trafiłem, szukałem informacji o E38.
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
a ja znalazlem linka w podpisie Evana albo Kronosa (juz dokladnie nie pamietam) na forum BMW klub.
Przez wyszukiwarke jak szukałem informacji o bmw 7
A ja dość przypadkowo
w jakiś sposób zobaczyłem profil na Nasza-Klasa, nie pamiętam, chyba świeżą fotke siódemek ze zlotu otworzyłem, czy coś podobnego, wpisalem adres stronki z podpisu i mi się spodobało.
Spodobało mi się tu bardziej niz na znacznie dłużej okupowanym bmw-klub
Potem wciągnąłem tu kilku kolegów i tak juz zostało... :P
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
ja pierwszy raz znalazłam was przez google:) jakoś tak przypadkiem przeglądając stronkli o bmw 7, ale że wtedy miałm problemy z zarejstrowanie to sobie odpuściłam i szczerze to zapomniałam o was i ostatnio kolegz z bmw-sport zaprosił mnie do was na spot 9.11 i jak juz tu dotarłam po raz drugi to rejstrowłam się aż do skutku (bo bez problemów oczywiście się nie obeszło) i jestem:)
no wiesz, takie zawodowe forum, to i selekcja musi byc ostra ;)Zamieszczone przez ewelina1128
Zamieszczone przez ewelina1128
Moge wiedziec do jakich problemow doszlo ?
Informacje potrzebne do rejestracji sa bardzo proste - trzeba tylko dokladnie czytac.
W jednym miejscu jest tylko pytanie - "czy jestes czlowiekiem" - na ktore trzeba odpowiedziec "TAK" - jest to zabezpieczenie przed robotami internetowymi meldujacymi sie automatycznie na forach i reklamujacymi strony XXX.
Pozdrawiam
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Moja droga do tego forum była chyba dość klasyczna - zakup e38 i potem poszukiwanie ludzi o podobnym "skrzywieniu". Wcześniej oczywiście wspomniane powyżej forum bmw-kl...., które nadal odwiedzam, ale jeśli chodzi o atmosferę, to 7er.pl nie ma sobie równych![]()
Wpisałem w GOOGLE hasło "E38"... Wszedłem na Waszą stronę i już zostałem :P