Witam mam BMW E65 2002 nie ma tam bluetooth pytanie moje jest czy da sie to zamontować moduł bluetooth , bardzo wiele mozna zyskać czy ktoś już coś takiego zrobił ???
I Cekawi mnie sprawa na jakiej zasadzie dział telefon w E65 ten wyjmowany??
Witam mam BMW E65 2002 nie ma tam bluetooth pytanie moje jest czy da sie to zamontować moduł bluetooth , bardzo wiele mozna zyskać czy ktoś już coś takiego zrobił ???
I Cekawi mnie sprawa na jakiej zasadzie dział telefon w E65 ten wyjmowany??
Ostatnio edytowane przez MAFIT ; 18-10-2013 o 20:47
BMW TO STYL ŻYCIA
JESTEŚ W UK ZAPRASZAM NA BMW-KLUB.CO.UK
Ten z Szuflady , nie mam w podłokietniku telefonu
BMW TO STYL ŻYCIA
JESTEŚ W UK ZAPRASZAM NA BMW-KLUB.CO.UK
Wkładasz sima do slotu i aktywuje sie ta słuchawka. Dla mnie głupota przekładać tak tą karte, dlatego idealny jest bluetooth.
Mam takie pytanko a ten bluetooh w polifcie połączy się np z nokią ?
Euro jest coś takiego jak "dual sim" zamawiasz u operatora i wtedy jedną kartę masz w komórce a drugą w tel. samochodowym i nic nie trzeba przekładać :-) miałem tak w E 39.
Ja u siebie w E 65 mam bluetootha i to jest chyba najlepsze rozwiązanie, sparowałem tel z Bunią i nic nie trzeba więcej robić wystarczy wsiąść do samochodu i się łączy automatycznie. Jakie to proste :-)
MC1 masz rację z podwójną kartą, ale ja np mam w orange a te nooby tego nie mają :-( Musiałem kupić starter którego i tak nie będę doładowywał i podczas jazdy muszę robić przekierowanie połączeń na ten właśnie nr. Trochę męczące ale nie mam wyjścia.
Czyli wystarczy kupić wyświetlacz i moduł bluetooth po lifcie przekodować i będzie się łączył z każdym tel?
Jak telefon ma bluetooth to musi działać.