Miałem nie dawać tego ogłoszenia, żeby żaden napalony użytkownik nie podkradł mi tego egzemplarza, lecz za dużo niejasności w tym modelu mam.
Zdjęcia specjalnie przyciemnione aby ciężko było cokolwiek zobaczyć ? Maska świeci się jak psu jajca - pytanie, malowana ? Zdjęcie otwartej maski - za mało naklejek i innego typu bzdetów co może okazać się bitym przodem? LED'y z tyłu, gościu tłumaczy, że sam zmieniał bo mu się podobały - może była bita i zmienili ? Skóry - jakby w stanie nienaruszonym, czyli robione ? Zdjęcie maski otwartej, jak ktoś ma czujne oko może zobaczy po śrubkach ? Zdjęcia szału nie robią, ba nie są wyraźne co stanowi bardzo duży problem w ocenie tej 7ki.
Jutro jadę go zobaczyć, a raczej wybieram się, mam ponad 500km do przejechania, więc proszę, może ktoś ze zdjęć wysnuje jeszcze jakieś ciekawe teorie ? Przebieg kręcony - z całym szacunkiem ale te samochody naprawdę muszą co rok robić ~24 tys. czyli tylko 2 tysiące miesięcznie aby miały taki przelot. Sprzedawca jest osobą prywatą, nie żaden cinkciarz, handlarz, albo tylko tak gada. Pochodzenie auta - z Niemiec :D tutaj kupił go jakiś developer w latach 99/00 ale pozaciągał kredytów no i nie miał czym spłacać więc posprzedawał tabor samochodowy. To tak w skrócie.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3620068678
Nie ukrywam, szukam czegoś w rozsądnej cenie - 15 000 to ta granica, która odpowiada mojemu budżetowi na dzień dzisiejszy.
Pozdrawiam,
Wojtek