Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: BlowOff

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    BMW Samo w sobie ma dobre osiągi,
    No jak kolega zrobił wszystko prócz podlania chociażby na regulatorze ciśnienia paliwa na listwie to nie ma sie co dziwić. Ja to podleje ale LPG Projekt zmieści się w kwocie 500zł a graty mi zostaną bo myślę o złomowaniu w styczniu więc tym chętniej zrobie doświadczenia jak łopaty z tej turbiny nie powypadają to będzie ona sprawdzona i może trafi do lepszej "fury" :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740iL 98'
    klony HKS itp do twoich potrzeb w zupełności wystarczą, poszukaj na forum streetracing, ja się popytam znajomych o jakieś używki :) jakbyś potrzebował to mam komplet intercoolerów ori z Audi TT 225 w dobrym stanie :) mam bo w TT siedzi teraz wielki FMIC, nie to że sprzedaje bo dziurawe :P jakbyś potrzebował pomocy w projekcie czy coś to wal śmiało, z chęcią pomogę charytatywnie :)
    Pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik Awatar martinez538
    BMW
    330xd e91/ ex740iA e38 2000r/525i e34 1990r
    za 500zł nie uturbisz tego, nie ma szans, chyba że pożyje to góra jeden dzień

BMW
    E32 735iAL...
    Dziś zakupiłem turbo z B4 w bardzo dobrym stanie za 22zł :D Ma się to szczęście :)
    Intercooler znalazłem budrzetowy ale nowy .... http://allegro.pl/nowy-intercooler-f...559611143.html
    Śmieszna kasa, orurowanie to już mniejsza kasa i rzeczywiście te niektóre klony mają dobre opinie, A nie będzie to BIG BOOST żeby wsadzać coś profesionalnego bo urządzenie samo w sobie jest proste.

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Plus minus 500zł pewnie styknie, robota Jego własna więc tutaj zaoszczędzi... częsci do Uno dostanie za przysłowiową "czapkię gruszek" jedyny problem teraz to kolektor, reszta to już z górki. Czekam Kaczy z niecierpliwością, na jakąś sesyjkę z prac, no i po zakończeniu projektu na filmik z jazdy/pracy. Trzymam Kciuki i powodzenia! ;)

BMW
    E32 735iAL...
    Kupa jest staraszna z kolektorem oraz jego umiejscowanieniem, jutro dodam foto zestawu- zobacze jak to będzie dziś ukręciłem przegub 70 serynymi koniami ;p kupie jakąś kamoke za 40zł i potem zaczne sie glowic jak tu uspawac flansze i jak to zmiescic przy grodzi.... dokladnie ostatnio prawie caly przod kupilem za 100zl :P

Początkujący Użytkownik Awatar madmax
    BMW
    730 e38
    Maniac turbowanie silnika to nie jest takie hop siup . Pod wzglednym mechanicznym to betka w porównaniu do strony elektronicznej.
    zrób projekt flanszy w cadzie do kolektora - wystarczy dać to komuś co tnie plazma kupic trochę kolanek hamburskich i kolektor wyspawasz.
    Martwił bym się bardziej tym jak wystroić silnik- to sa jajca i byle kto tego nie zrobi. Potrzebny jest chociaż by ecu master i kilka innych gadżetów. Inaczej jeden dobry karniak takim autem i spalanie stukowe zakończy cała zabawe przez zle ustawione AFR
    Ostatnio edytowane przez madmax ; 14-11-2013 o 23:36 Powód: niedoczytanie

Uprawnienia umieszczania postów