Piter30 -To są właśnie tacy ludzie, szkoda słów na tych pajaców ASB Palka i AutoMax to zwykli krętacze, naprawią to fajnie, nie to trudno tak to u nich wygląda, a no i przede wszystkim zdzierać z klienta ile się da i wciskać kit w który może
dzieci z przedszkola uwierzą. Taki poziom tych "wielkich" właścicieli z podniesionym nosem do góry "wielkich" firm. Prawda jest taka że niema serwisu ASB dobrego. Wszystko to partacze którzy może skończyli zawodówkę, ale jako budowlaniec, a nie mechanik.
Tak jak pisałem wcześniej łyse głupie bolki które myślą że są niezastąpieni w tym co robią, masz ich całować po dupie za to że w ogóle chcą się zająć twoim autem, a jak im wyjdzie tak im wyjdzie. Serio, szkoda słów na nich.
A co najlepsze kolesie z AutoMax, a z ASBPalka są do siebie podobni pod eeee każdym względem :) No chyba że któryś zaczął nosić białe koszulki...
Ja od jakiegoś czasu się rozglądam za serwisem asb i powiem że jest bieda, wiem że są dwa w krakowie z jednym gadałem i najbardziej trafna odpowiedź i w ogóle sensowana gadka,
w bielsku białej też są dwa... ale nie orientowałem się jeszcze co i jak.