Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 86

Wątek: Uwaga na oszusta !! !!

Zaawansowany Użytkownik Awatar kubosh
    BMW
    E46 330xd E53 4.4i E65 730d lift
    Blog
    9
    Panowie :)

Delikwent Norbi zalogował się na bkw . Oczywiście standardowo nie wrzucił swojego zdjęcia + nick KawaE32 . Czekałem tylko aż do mnie napisze a ja zbierałem sobie jego IP .

Nie rozumiem tego gościa ... Pomimo ,że ukradł moje zdjęcia to jeszcze groził mi . Tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko zgłosić to do odpowiednich organów.

"Re: Kubosh oszust

Wysłano: 12 min temu
    Od: KawaE32
    Do: kubosh
    przepraszam, troche mnie poniosło, przepraszam pana bardzo przepraszam już nie bede twoich zdiec nie kradłem, wybacz pozdrawiam

KawaE32
    Początkujący Forumowicz

"

co za TYP!!!!
    Ostatnio edytowane przez kubosh ; 14-10-2013 o 09:01

Zaawansowany Użytkownik Awatar PaweliGosia
    BMW
    S8 D2, W221 S500
    "przepraszam pana bardzo przepraszam" dobre

BMW
    Blog
    9
    Przeprasza za to :
    " Wysłano: dzisiaj, o 05:37
    NO KUBOSH CWELU TAK ŁATWO SIĘ MNIE NIE POZBĘDZIESZ, WIESZ O KOGO CHODZI, OJ KUBOSH JA DOPIERO SIĘ ROZKRECAM OJ KUBOSH HAHAHAHAH
    Z POD CIEMNEJ GWIAZDY JESTEŚ CZY CO DO C***A?
    A JAK CIE SPOTKAM NA OKECIU TO WPIERDOL MASZ, GŁUPIA PIZDO SHIT WHAT DECH FUCK, JEBANY GIBSTERZE NO A JAK BEDZIE TRZEBA TO I AUTO NA LAWETE BIORE ZA PAS I JAZDA :hystery:
    OJ KUBOSH :)"

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Cytat Zamieszczone przez kubosh Zobacz posta
    Przeprasza za to :
    " Wysłano: dzisiaj, o 05:37
    NO KUBOSH CWELU TAK ŁATWO SIĘ MNIE NIE POZBĘDZIESZ, WIESZ O KOGO CHODZI, OJ KUBOSH JA DOPIERO SIĘ ROZKRECAM OJ KUBOSH HAHAHAHAH
    Z POD CIEMNEJ GWIAZDY JESTEŚ CZY CO DO C***A?

A JAK CIE SPOTKAM NA OKECIU TO WPIERDOL MASZ, GŁUPIA PIZDO SHIT WHAT DECH FUCK, JEBANY GIBSTERZE NO A JAK BEDZIE TRZEBA TO I AUTO NA LAWETE BIORE ZA PAS I JAZDA :hystery:
    OJ KUBOSH :)"
    Nie wierzę ;) najgorsze w tym wszystkim jest to, że ciężko będzie się go pozbyć. W każdej chwili może zmienić link i dalej kontynuować swoje dzieło.
    Pozostaje chyba tylko, rzeczywiście zgłosić gdzieś to dalej, ale czy ktoś się tym zajmie ?? Szczerze wątpię w to.
    Ewentualnie, ale to już jest nie do końca rozsądne to na prawdę, może niech się zbierze kilka osób które mają do jegomościa blisko i wywrą na nim presję psychiczną ;) No może jakiegoś małego pstryczka w ucho ;)

Przecież to dziecko, może coś pomoże, albo jeszcze jedna opcja, ktoś miał przyjemnosc poznać jego ojca ?? może to by coś pomogło. Ojciec by się dowiedział, wpi***ol spuścił, to może wtedy by zrozumiał, że źle robi.

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Ile razy trzeba Wam powtarzać, zgłosić z urzędu ściganie. Jeśli są takie możliwości to znajomemu policjantowi. Paragrafów jest tu sporo.

BMW
    Blog
    9
    Spoko ja to dziś zgłaszam ;) łamanie praw autorskich oraz groźby są karalne.

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Trzepiecie to posty o jakimś oszołomie jak by to coś miało zmienić. Jak już Bartek kiedyś napisał, poznał Norbiego i jego ojca (cyt. miły pan) a że mieszkają w nieciekawej okolicy to młody tnie cwaniaka i tyle. Piszecie, że pojedziecie i wpierd*licie młodemu ..... hahaha to dopiero wtedy pokażecie jakie z Was cfaniaki jak 15 latkowi dacie klapsa Jedyne co można zrobić to zgłosić nielegalne wykorzystanie zdjęć i tyle, a znając życie i realia panujące w PL to sprawa umrze bardzo szybko.Zgłoście w końcu sprawę i tyle a nie będziecie następne 2 miesiące tylko gadać.
    Powodzenia...
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 14-10-2013 o 09:52
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK

Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Trzepiecie to posty o jakimś oszołomie jak by to coś miało zmienić. Jak już Bartek kiedyś napisał, poznał Norbiego i jego ojca (cyt. miły pan) a że mieszkają w nieciekawej okolicy to młody tnie cwaniaka i tyle. Piszecie, że pojedziecie i wpierd*licie młodemu ..... hahaha to dopiero wtedy pokażecie jakie z Was cfaniaki jak 15 latkowi dacie klapsa Jedyne co można zrobić to zgłosić nielegalne wykorzystanie zdjęć i tyle, a znając życie i realia panujące w PL to sprawa umrze bardzo szybko. Powodzenia....
    Co racja to racja. Młodemu chodziło o rozgłos i Wy mu wlaśnie w tym pomagacie pisząc post za pstem ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...

Więc Do it Kubosh :P
    Nie wiadomo przestępstwa w internecie są coraz bardziej modne wśród dochodzeń min. przeciwko oszustwom czy też przywłaszczaniu sobie zdjęć albo i tożsamości, a jak dochodzą do tego goźby nie jedno krotne i do wielu osób to coś z tego może wyjść, chociażby dozór kuratora których teraz jest dużo i coś muszą robić by dostał plus rekwiracja kompa w celu wnikliwego przebadania go :D i taki komp już przepada hehe, Zgłosić można typ jest męczącym recydywistą.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 14-10-2013 o 09:55

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Panowie rozgłos rozgłosem ale jak by wasze zdjęcia podebrał i sprzedawał Wasz samochód a potem cisnął Wam od cw...i to raczej byście tego tak nie zostawili. Trzeba o takich parówach pisać żeby przestrzec innych.