Pewnie tak a powiedzcie mi wychodziły bananowe albo białe skory w e38? Bo wydaje mi się że biała była tylko w individualach
Pewnie tak a powiedzcie mi wychodziły bananowe albo białe skory w e38? Bo wydaje mi się że biała była tylko w individualach
Aha tak myślę może będę polował na czarna w ładnym stanie albo jakąś w ciekawym kolorze :)
widziałem kiedyś białą w indyvidualu na allegro, może nie była śnieżnobiała ale bardzo jasna
Powiem wam koledzy nieco o białej skórze. Chciałem sobie taką do swojej Buni dodać bo dla mnie to kosmos jest (suuuper wygląda na zdjęciach) ale zrezygnowałem.....dlaczego? Podzwonilem po kilku firmach i u tapicerow nie ma problemu mają dostępny biały kolor skóry ale każdy z nich stanowczo odradza!!! Jednak jeżeli będę chcial to bez problemu uszyją...Po 1) bardzo ale to bardzo trudna w utrzymaniu (brudzi się, farbuje od jeansów i takie tam, po 2) dwóch z tapicerow miało ogromną wiedzę na temat skór i obydwaj powiedzieli że kolor biały jest bardzo trudno uzyskać na skórze i w związku z tym trzeba ją bardzo mocno atakować chemią aby uzyskać ten kolor przez co skora robi się delikatna i nie wytrzymała. Podsumowując pięknie wygląda ale jest totalnie nie praktyczna i słabej jakości.
Pewnie dlatego tak rzadko można ją spotkać w samochodach użytkowych...Co innego w pokazowych tam to piknie wygląda.
ja osobiście mam bananową skórę w e38 i powiem szczerze, że wygląda ślicznie, ale tak jak kolega pisał wyżej o białej... Brudzi się szybko, szczególnie od jeansów, dlatego trzeba ją często czyścić. Aczkolwiek, w życiu bym jej nie zamienił na czarną :) Pozdrawiam