ttrol >> obieg się zrobi, to nieuniknione... Zobaczymy jak to będzie, jakby coś to napiszę co dalej z tym.
qba >> Nie sztuką jest powymieniać wszystkie elementy na nowe w serwisie i zabulić 20 tysięcy za remont zawieszenia, sztuką jest naprawić te elementy i zapłacić 1/5 z tego. Serwis wg mnie jest tylko potrzebny tylko podpinania pod komputer samochodu.
ja przeszedłem na zwykłe z nivo 3 lata temu i do dziś żałuje co prawda dupe mi nie leży bo założyłem wzmacniane spręzyny i zwykłe amory ale komfortu nivo nic nie zastąpi i jego samopoziomowania jak wieziesz bagażnik gratów żonę dziecko i masz zalany do pełna 102l zbiornik paliwa ja planuje powrót do nivo jeszcze nie wiem kiedy ale na 100%
a co do podejścia, że zrobisz tanio to bez urazy chcesz tanio kup deawo tico a nie drutuj biedne e-32 bo te ceny co ci podali sa śmiesznie niskie wg mnie aż się zdziwiłem i nie nazywaj głupkami ldzi co dbają o auta tylko dlatego, że ty je drutujesz
Okey, przepraszam, może nie mam racji w tej kwestii, nie chciałem tym bardziej nikogo urazić.
Temat już raczej nie aktualny ale dziękuję za odpowiedzi.
Wiem, że to nie ten temat ale czy znany wam jest ten oto wóz ? >> http://tablica.pl/oferta/bmw-735il-w...5-ID3O4yw.html ?