Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: 635 CSi E24

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez BenyMnemonik Zobacz posta
    Być może z jakością masz rację. Nie mogę ocenić jakości tej pracy, bo się po prostu na tym nie znam na tyle, aby to zrobić.
    To powinno być na samym końcu Twej wypowiedzi .... :D

Czy ktoś robi coś dobrze, czy fatalnie, robi roboczogodziny i chce za to pieniądze.
    Sam sobie przeczysz .... :O

Poza tym to takiej pracy trzeba mieć warunki, trochę więcej wiedzy no i być w tym ukierunkowanym, co za też się płaci, bo firma nie robi tego przy okazji tymiany oleju. Uważam, ze za pracę musi być zaplata aby to robić stale i a najlepiej z pasją, a nie możesz powiedzieć iż firma ta robi coś ot tak, choć widzę w Twoich słowach krytykę. Ja tego nie ocenię, ale doceniam taki pomysł. Jak uważasz że auto jest warte 70tys to jedziesz i mówisz dlaczego tak uważasz, a Pan albo się z Tobą zgodzi i kupujesz za 70 albo nie. Mój post miał na celu skwitowanie faktu, iż za taką robotę trzeba zapłacić.

Troszke się zamotałeś ...

U nas w Świdwinie całego auta porządnie nie ma gdzie pomalować a jak pomalują to po tym polerują bo porządnej malarni nikt nie ma
    To jaka jest procedura po malowaniu auta (jak są wtrącenia i naloty) ???

tym bardziej nowego silnika
    Przecież są ... w ASO :D

tapicerki nikt nie robi, ostatnio się dowiedziałem że najbliżej w Koszalinie, podsufitkę mi zrobił człowiek polecony bo mi opadła w codziennym e38 i sklejona jest tak ze widać z 50 odcisków palców na słupkach.
    Podsufitka a słupki to dwie oddzielne sprawy .... Mnie osobiście szkoda zachodu na oddawanie,skoro na allegro kosztuje groszowe sprawy ...

A co dopiero taka robota, tylko na Discovery. Uważam ze trzeba odróżnić firmy i ludzi co robią coś jak "Ci" w temacie od większości. Odnośnie ceny jeszcze na mobile są e38 po 200tysiecy z przebiegiem 15-30 tysięcy przebiegu, dla 99% osób to masakra i przegięcie jak to się mówi, a dla tego co kupuje okazja. Podsumowując sprawę cen pracy, czasami pewne zabiegi kosztują więcej niż sam samochód, wiele osób sobie nie zdaje sprawy i uważa że jak kupi auto, np bmw 7 to jakoś krok po kroku sobie odpicuje, a kończy się to jak widać w większości sprzedażą po czasie. Wlecę czasem na forum poszperać i poczytać i ciągle ktoś narzeka że drogo, za drogo, jaki rabat, jakoś osobiście mnie to zaczyna wkurzać na maxa. Odnośnie tych rzemieślników znanych o których wspominasz, daj jakieś przykłady, może mi się takie kontakty przydadzą. Przydługo mi wyszło jak zawsze.

Jedynym rozwiązaniem jest otwarcie takiego full,profi,ordzinal,maxymalnego,niepowtarzalnego i co najważniejsze JEDYNEGO i zapełniającego nisze zakładu :D
    Ostatnio edytowane przez Anatol ; 19-10-2013 o 18:00