Kolego nie rób Jej Tego.Kup orginalny lakier i przemaluj tą maskę jak fabryka wypuściła.
Kolego nie rób Jej Tego.Kup orginalny lakier i przemaluj tą maskę jak fabryka wypuściła.
Ja tam obrałem inną drogę, mam czarną e38 więc wsadziłem sobie tylne lampy led (ale tylko postój bo ze stopem mi się nie podobały) i częściowo przyciemniane (kierunek i wsteczny), na przód dałem przyciemniane kierunki ale nie clear bo są szpetne i boczne też przyciemniane ale też nie clear. Wygląda niby jak fabryka ale inaczej ot taki mój mały i skromny individual. Żadnych ringów czy strojenia całego auta ledami. Chromy zostawiłem bo mi pasi itd. I raczej większość osób na tym forum idzie w takim kierunku, decyzje są podejmowane rozsądnie i dokładnie przemyślane. Jedni idą w 100% oryginał jak fabryka dała, inni zaś w kierunku takiego "tuningu" jak ja... tak mi się wydaje :-) Więc, Nagiel89, Raczej twoja twórcza wizja e38 nie będzie tutaj pochwalana. No i nie dziw się w sumie reakcji ludzi tutaj bo e38 to poważnie nie jest auto do "udziwniania"... :/ i wiemy że to twoje auto i zrobisz co zechcesz, ale chciałeś opinii na ten temat to że tak powiem eee nooo masz xD hehe
I ja się wypowiem :p moim zdaniem 7er lepiej wygląda jak jest normalna, seryjna. Może zamiast tych matów i innych tuningów zrób auto w kolor wypoleruj żeby był jak ten kryształ :) Zmień może felgi na jakieś 19" może 20" bo silniczek masz konkretny i na pewno ci się spodoba. German jest fajny ale chyba dla trójek bo 3er trzeba zmienić żeby fajnie wyglądał :D (wiem, miałem). Dziś z pracy jechałem i widziałem e38 w takim kolorze jak ty masz w czarnych kierunkach z przodu i z tyłu nie wyglądała za fajnie :/ Ale to już twoja decyzja :)
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 29-11-2013 o 15:08