Nie ma to jak cenne uwagi... ehhh![]()
Nie ma to jak cenne uwagi... ehhh![]()
Hmm...Łukasz ja jakbym miał tyle hajsu, to takie E38 bym przytulił gdyż to moje idealne zestawienie kolorystyczne...o ile faktycznie wszystko jest ok, bo cena spora...
Z minusów tylko i wyłącznie dla mnie, to brak "L" oraz shadow...choć de facto wszystko ze sobą gra niemal idealnie, nawet kółka "37" mi odpowiadają...![]()
ale trzeba przyznac ze na zdjeciach te jego pojazdy wyglądają fantastycznie
Wysłane z mojego IdeaTab A2107A-H przy użyciu Tapatalka
Szczególnie ta w longu ma fajne wyposażenie
Wysłane z mojego IdeaTab A2107A-H przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 02-06-2014 o 13:35
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
Link z pierwszego postu nie działa, mam pytanie, czy któreś z tych aut jest od znanego w temacie handlarza?
1. http://otomoto.pl/bmw-728-individual...C33172208.html
2. http://otomoto.pl/bmw-740-czarna-4-4...C32820239.html
Kolega po sprzedaży E63 650i szuka czegoś tańszego i namawiam go na E38, te sztuki mi podesłał dlatego wrzucam. Będziemy wdzięczni za wszelkie informacje ;-)
Obydwie są od tego samego Pana.
Dzięki śliczne. A może widział ktoś te auta?
Chyba nikt nie był na tyle odważny, żeby po lekturze wielu tematów z neta o wspomnianym sprzedawcy, jechać i coś u niego oglądać ;p
nie mowie o myciu silnka i plakowaniu pod sprzedaz ale o czystym silniku bo jak czysty to odrazu handlarz auta tez nie myjesz codziennie niektorzy odkurzaja 2 razy w tyg inni raz na pol roku
W języku polskim używane są następujące znaki przestankowe: kropka (.), przecinek (,), dwukropek (:), średnik (;), wykrzyknik (!), pytajnik (?), wielokropek (…), myślnik(reprezentowany przez półpauzę: – lub pauzę: —; często również, niepoprawnie, przez dywiz: -[1]), nawiasy (zwykłe: ( ), kwadratowe: [ ], klamrowe: { } lub ostrokątne: < >) oraz znaki cudzysłowu (podwójne apostrofowe: „ ”, pojedyncze apostrofowe: ‘ ’ oraz szewrony stosowane w dwóch kombinacjach: << >> lub >> <<. (W typografii tradycyjnej stosowane były również cudzysłowy przecinkowe: , ’, które wraz z nastaniem typografii komputerowej zostały definitywnie wyparte przez cudzysłowy apostrofowe pojedyncze).
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 02-06-2014 o 21:29