bo to tyfus... wiesz dlaczego nazywa sie klientów tyfusami ?
od kiedy to szyby podwójne boczne w komplecie z uszczelkami z e38 nie podchodza do e38? wyciagniete z mojego poliftowego longa do auta z 2001r ? jaki cel ma w tym kupujacy żeby kłamac?
bo to tyfus... wiesz dlaczego nazywa sie klientów tyfusami ?
od kiedy to szyby podwójne boczne w komplecie z uszczelkami z e38 nie podchodza do e38? wyciagniete z mojego poliftowego longa do auta z 2001r ? jaki cel ma w tym kupujacy żeby kłamac?
Niekoniecznie rzeżba , może miała przygodę z przodu i założył tańsze lampy plus sam regulator poziomu w listwie , bo kto przy kupnie sprawdza czy to działa ?
Wystarczy sprawdzić czy regulacja działa i czy nie ma czujników poziomu xenonów na wahaczach ,albo kabli.
Druga sprawa z VIN u wyniknie czy tak ma być.
Rzuca się w oczy jeszcze jedna rzecz jak dla mnie.Auto z zewnątrz wychuchane , odpicowane , a pod maską syf jak cholera.
no bo jak koledzy wcześniej pisali , gość zmienił taktykę :P
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
Szukacie dziury w całym - co do "syfu" pod maską to nie ma tragedi, zwykły brud, jakby był umyty to byście marudzili, że pewnie lał i umył...
Co do rzeźby to pamiętajcie, że z trypla nie tak łatwo zrobić ładne auto, a jak to się juz uda tzn ze nie była to rzeźba :) Inna bajka, że jakby cudowali z przodem czy coś malowani czy składali to silnik musiałby być umyty bo było by pełno pyłu, śladów po polerce, popalcowana etc ...
A co do przełącznika regulacji świateł hmm fajna sprawa na ukruty włącznik :D
Nie wiem czy ten sam sprzedawca ale co sądzicie o tym egzemplarzu? http://allegro.pl/sliczna-czarna-4-4...262826943.html
Rozglądam się za czymś dla żony i nawet mi się spodobał ten egzemplarz...
Hehe, SEC na dojazdy do pracy to średni pomysł :)