Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011
Pokaż wyniki od 101 do 103 z 103

Wątek: "Kolekcjonerskie" 740iL WBAGH81040DD38787 ok Gdańska

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    ehhh... przegladam internet w poszukiwaniu godnej E38 i jedyne co moge stwierdzic to to, ze 80% BMW z allegro, wizualnie rzucających się w oczy i robiących dobre wrazenie nalezy do tego handlarza... Facet proboje zrobic sobie chyba monopol na siodemki ;) Najgorsze jest to ze o ile mozna unikac aut sprzedawanych przez niego, o tyle ciezko bedzie na pierwszy rzut oka rozpoznac auto, ktore wywodzi sie od niego a przeszlo przez rece naiwnego klienta ktory dal sie zrobic, a teraz proboje odsprzedac mine :/ :/

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740iL 98'
    To może zamiast szukać "igły" (nienawidzę tego określenia) czy "lalki" (tego nie lubię jeszcze bardziej) to kup coś "normalnego" do dopieszczenia? Ja osobiście kupiłem naprawdę całkiem niezła sztukę z pierdołami do zrobienia i się ciesze :) obecnie doprowadzam ja do perfekcyjnego stanu pod względem mechaniki. Szukanie pseudo ideału zazwyczaj kończy się tak samo... czyli przepłacaniem za wyplakowane g****

Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    Teksty typu "Jestem osobą prywatną..." ale wystawiam fakturę hehe a do tego "Można wracać do domu na kołach po wykupieniu ubezpieczenia" sprawiają ,że moje zainteresowanie takim wozem jest zerowe. Oszustwo na wstępie do tego obrabiane fotki i kompletny detaling. Tak to już jest ,że najchętniej kupuje się właśnie takie igły .