ja jestem pod wrażeniem fantazji
ja jestem pod wrażeniem fantazji
Pić trzeba ! Jeść można !
No ładna ładna ale.....czemu ma przód z E38 przed liftem skoro to rok 2000? i progi też ma stare?
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
No nie wiem niech sie szpece wypowiedza ale widze że monitor też masz 4:3 a wieć stary. Czy to aby napewno 2000r??
piekna piekna piekna ...kolor przepiekny...lecz cos tu nie gra...2000r a przod przed fl..jak slusznie zauwazyl kolega Evan...cena 26tys euro..i taki przod..nie chce sie czepiac ale dziwne to wszystko.. :-?
Cos tutaj mi sie nie podoba
2000 rok - stare swiatla i cena 26000 Euro ? Przeciez to nawet za 2000 rok - za duzo - a chyba nie chcesz mi powiedziec ze tak lekka reka te 26000 wywaliles - nie sprawdzajac dlaczego to auto ma stare wypoasazenie.
Mi pachnie to prowokacja ! Fotki chyba z netu ! No chyba ze sie myle !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Witaj !!
a ja wypowiem sie dopiero jak zobaczę resztę fotek
No w sumie Sebek dałeś mi do myślenia. Auto na 1 zdjęciu jest chyba zielone albo granatowe natomiast to drugie jest bordowe.
Ale fakt trzeba sie z osądami wstrzymać do momentu wystawienia kolejnych zdjęć - o ile będą ;-)
ciezko cokolwiek powiedziec bo to malo tych zdjec ale nie jestem przekonany cze ta deska ma skore. i na jedym jest kiera M..a na drugim wydaje sie drewniana... :-/ tak samo jak ze zdjeciem auta..nie wyglada na long-a...ale oczywiscie moge sie mylic..wiec dla rozwiania naszych mysli moglbyc podac wiecej info..np.vin.. :-?
Ladnie wyglada i dobrze chodzi ...... i dlatego nie porownales wczesniej cen - tylko kupiles to auto na slepo ?
Po prostu cos mi nie pasuje i tyle - tym bardziej ze auto na pierwszym foto ma naprawde inny kolor niz na drugim.
No ale wyjasnij to ze sprzedawca !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
No wyjaśnij sprawe ze sprzedawcą bo to śmierdząca sprawa.
Co do deski to nie wszystkie 750 miały ją w skórze. Ale co do kiery to tez mi się to rzuciło w oczy. I M-ka jest mniejsza niz ta w tej bordowej