Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Co myślicie o tym co zostało tu nagrane?

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    No żółtka wina jak nic...jak ja ich nienawidzę .....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    Blog
    3
    Co jak co, ale ten Range Rover ma kopa xD ...a mówi się że Range 'ami jeżdżą dżentelmeni xD

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    @bmw
    "j...ne motory... kierowca auta po tym jak go zaatakowali powinien samochodem zabic ilu sie da zanim go dopadna."

@Dzuda
    "No żółtka wina jak nic...jak ja ich nienawidzę ....."

Proszę Was o zaprzestanie tego typu komentarzy. Podburzanie do nienawiści rasowej itp, jest raz że karalne , dwa nie ma miejsce tu na Forum na tego typu teksty.

To samo sie tyczy późniejszych wpisów. Temat jest pod zwiększonym nadzorem i każdy kolejny tekst tego typu będzie kasowany i ....
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Ja również twierdze że czym kto jedzie nie ma nic do znaczenia... Kultura na drodze to podstawa i albo ją masz labo nie obojętnie czy jedziesz mietkiem, bmw czy trabantem.Wczoraj przejechałem 800 km i po de. jechało mi się bajka, przekroczyłem granice to to co się u nas na drogach wyrabia to jest szok-szkoda że nie mam wideorejestratora.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    Blog
    3
    Bezi - ale na xxxxx chyba można najeżdżać? To nie rasizm w tym przypadku chyba :P (żartowałem).

Jakub - Zgadzam się z tobą w 100%. Owszem zdarzy się jakiś inwalida umysłowy, ale ogólnie to niebo a ziemia. Nikt nikomu nie siada na zderzaku, lewy pas służy do wyprzedzania, jazda na zamek... ech.

MOD EDIT: Takich żartów też nie.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 14-10-2013 o 07:45

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    Bezi nie zrozumiałeś aluzji ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    No żółtka wina jak nic...jak ja ich nienawidzę .....
    Nie ekscytuj się tak:) Prokuratura postawiła zarzuty już kilku motocyklistom. Kilku innych jest poszukiwanych listami gończymi. Zdjęcia tych "motocyklistów" są regularnie pokazywane w TV. Policja apeluje o pomoc w identyfikacji pozostałych.
    Co do pana Max Kolonko to nie wierzcie mu we wszystko co gada. Jest trochę oderwany od rzeczywistości. W wielu sprawach się z nim zgadzam ale w wielu kwestiach on po prostu opowiada bajki. Ma do tego prawo, żyje w końcu w USA więc niech sobie plecie co mu ślina na język przyniesie.:)
    Całe to zajście z kierowcą SUV-a i motocyklistami niech da nauczkę wszystkich cwaniakom. Nieważne czy na "dwóch kółkach" czy na "czterech kółkach".

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Przed i po jego 'wyjaśnieniach' sytuacja jest dla mnie taka sama. Atakuje mnie na drodze banda dresów jezdzac sobie wokol bez sensu motorkami i jeden nagle hamuje sprawdzajac moj refleks . Któryś zostaje przejechany, jego obrażenia są realne, mogę nawet współczuć jego matce i cioci niemniej nie ma to związku ze sprawą, nie charakter obrazen decyduje o winie tylko wina. Znam gosci , ktorzy sa doskonale wycwiczeni, trenują by radzić sobie w sytuacjach ekstremalnych i w obronie swojej rodziny są w stanie zabić. Dlatego to nie zawsze dresy , ktore opanowaly nasze ulice wychodzą bez szwanku, najczesciej niestety sa sprawcami ataków , pobić i ludzkiego nieszzcescia, ale czasami trafia kosa na kamien.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    Przed i po jego 'wyjaśnieniach' sytuacja jest dla mnie taka sama. Atakuje mnie na drodze banda dresów jezdzac sobie wokol bez sensu motorkami i jeden nagle hamuje sprawdzajac moj refleks . Któryś zostaje przejechany, jego obrażenia są realne, mogę nawet współczuć jego matce i cioci niemniej nie ma to związku ze sprawą, nie charakter obrazen decyduje o winie tylko wina. Znam gosci , ktorzy sa doskonale wycwiczeni, trenują by radzić sobie w sytuacjach ekstremalnych i w obronie swojej rodziny są w stanie zabić. Dlatego to nie zawsze dresy , ktore opanowaly nasze ulice wychodzą bez szwanku, najczesciej niestety sa sprawcami ataków , pobić i ludzkiego nieszzcescia, ale czasami trafia kosa na kamien.
    PS. nie rozumiem tez tych uwag , ze skosnooki nie byl biedny, nie jechal biednym samochodem , swiadczy to chyba tylko o inteligencji samego maxa, o ktorej mialem lepsze zdanie. Mam rozumiec , ze gdyby to byla potracana przez motocyklistów skosnooka rodzina 3osobowa pedzaca z miskami po ryż do marketu to widzialby ten wypadek inaczej? czy po prostu plecie trzy po trzy bez sensu bo ma juz tyle klikniec , ze moze belkotac bo i tak zarobi?