Dzięki wszystkim za ciepłe przywitanie i słowa wsparcia, powiem szczerze że nie spodziewałem się takiego odzewuJakby nie było 7 to nie liczba, to stan umysłu hehehe i dzięki takim ludziom jak Wy przełamuje się stereotyp "kierowcy BMW" który zazwyczaj jest sportowcem z psychologicznymi predyspozycjami ;) No ale 7er to klasa sama w sobie, dostępna dla zapaleńców - dlatego też zdecydowałem się na niedziałającą 7kę jak już wcześniej wspomniałem, mając do wyboru kilka innych aut na chodzie
Jak tylko uda mi się ogarnąć tą diagnostykę, to z pewnością będę przegrzebywał forum w poszukiwaniu odpowiedzi na co raz to nowe pytania![]()

Jakby nie było 7 to nie liczba, to stan umysłu hehehe i dzięki takim ludziom jak Wy przełamuje się stereotyp "kierowcy BMW" który zazwyczaj jest sportowcem z psychologicznymi predyspozycjami ;) No ale 7er to klasa sama w sobie, dostępna dla zapaleńców - dlatego też zdecydowałem się na niedziałającą 7kę jak już wcześniej wspomniałem, mając do wyboru kilka innych aut na chodzie
Odpowiedz z cytatem