Też chętnie bym się wybrał i też bardziej pasowałaby mi niedziela, bo w sobotę pracuję. Stawiałbym też na jakieś wcześniejsze godziny, bo szybciej się ściemnia i zimno ostatnio ;-)
Też chętnie bym się wybrał i też bardziej pasowałaby mi niedziela, bo w sobotę pracuję. Stawiałbym też na jakieś wcześniejsze godziny, bo szybciej się ściemnia i zimno ostatnio ;-)
Wolę nie wolę ale w końcu Ema037 jest autorem tego posta, więc może być i niedziela 6 października, mi to w sumie obojętne, sobota cz niedziela jestem w stanie dograć swój czas do spotu
Witam. W związku z tym, że Ema w tej chwili jest w szpitalu proponuje zmienić termin spotu. Zresztą widzę dość znikome zainteresowanie tematem. Może w następny weekend i Ema będzie na siłach i jeszcze jacyś forumowicze z lubelskiego nabiorą ochoty na spotkanie. Ale jeśli oczywiście dziś spot się jednak odbędzie to chętnie tak Ema jak i ja obejrzymy zdjęcia na forum i będziemy zazdrościć, że nie mogliśmy być :-) A więc pozdrawiam wszystkich a Emie życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Uważaj na siebie :-)
Hmm... Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Emie. Tak, czy owak, swój wyjazd do Lublina połączyłem z innymi sprawami do załatwienia, więc pojawię się pod Olimpem. Mam nadzieję, że oprócz mnie będzie ktoś jeszcze ;-)
będę i ja dzisiaj koło 15.30 przy Olimpie
No i zrobiliśmy spot ;-) Dwuosobowy, haha
może zorganizujemy jakiś spot 7er województwa Lubelskiego 2014 ?? :)
Chętnie, ale ostatnio byliśmy jak głupki we dwóch z Popikiem pod Olimpem...
no to teraz w najgorszym wypadku będzie Nas trzech... ale może jeszcze ktoś chętny się znajdzie
nie wiem czy ludzie tutaj zaglądają do tego działu, ale jak się patrzy po postach to jest trochę ludzi z Lublina, Świdnika, Chełma czy Krasnegostawu