Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: skrzynia kopie po wymianie oleju

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Kolego BOSS przypadek, który opisałem to był moment kiedy pierwszy raz miałem samochód z automatyczną skrzynią biegów. Czy swój post opierasz na latach praktyki i doświadczenia ?? Jeżeli tak, to proszę Cię nie pisz takich bzdur jak "Jesli oczekiwales ze wymiana oleju zastapi remont skrzyni to nic dziwnego, ze przekonales sie o tym na wlasnej skorze. " bo wtedy o tym nie wiedziałem.

Przekonałem się na własnej skórze i dlatego też teraz jestem cwany tak jak Ty.
    A czy uważasz, że skrzynia, która była użytkowana 30 lat tak jak napisałeś, i po wymianie w niej oleju, to czy na pewno przyniesie to pozytywny efekt ??

Być może, ale czy koniecznie ??

Tak więc może poradź coś założycielowi tematu, a nie wymądrzasz się i zarzucasz mi, że coś tam oczekiwałem, że wymiana oleju zastąpi remont skrzyni.

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez zdzichu290186 Zobacz posta
    Kolego BOSS przypadek, który opisałem to był moment kiedy pierwszy raz miałem samochód z automatyczną skrzynią biegów. Czy swój post opierasz na latach praktyki i doświadczenia ?? Jeżeli tak, to proszę Cię nie pisz takich bzdur jak "Jesli oczekiwales ze wymiana oleju zastapi remont skrzyni to nic dziwnego, ze przekonales sie o tym na wlasnej skorze. " bo wtedy o tym nie wiedziałem.

Przekonałem się na własnej skórze i dlatego też teraz jestem cwany tak jak Ty.
    A czy uważasz, że skrzynia, która była użytkowana 30 lat tak jak napisałeś, i po wymianie w niej oleju, to czy na pewno przyniesie to pozytywny efekt ??

Być może, ale czy koniecznie ??

Tak więc może poradź coś założycielowi tematu, a nie wymądrzasz się i zarzucasz mi, że coś tam oczekiwałem, że wymiana oleju zastąpi remont skrzyni.
    Po pierwsze nikt tu sie nie wymadrza i nie cwaniakuje- post napisalem tak jak napisalem bo nie lubie szerzenia ciemnoty.

30 letnia ale sprawna skrzynia napewno poprawi swoja prace po wymianie oleju.

Jesli skrzynia zle pracuje, szarpie lub ma jakies inne odchylki od normy to sama wymiana oleju niewiele pomoze, niestety wiekszosc uzytkownikow automatow dopiero wtedy zaczyna myslec o wymianie oleju a wtedy jest juz za pozno.
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!