Jadac do pracy nakrecilem filmik.. spójrzcie jesli mozecie :)
Jadac do pracy nakrecilem filmik.. spójrzcie jesli mozecie :)
Ostatnio edytowane przez charzun ; 28-09-2013 o 08:22
Bledy tylko na kompie da rade sprawdzic czy jakas kontrolka "check engine" by dawała znaki?
Jaki masz bląd na BC? Podłącz pod kompa będziesz więcej wiedział. Też obstawiałbym jakieś nieszczelności.
na BC tzn? Do kompa dopiero w przyszlym tygodniu dam rade.. chyba ze ogarnie to interfejs USB i laptop?
Przed chwila czyscilem silniczek krokowy i obok znalazlem wolna wtyczke... nigdzie nie podpieta..
Ostatnio edytowane przez charzun ; 27-09-2013 o 18:33
Nakrecilem jeszcze jeden filmik ale na postoju...
Dwa razy trzymalem gaz na maxa i takie sa efekty:
Mam drugi silnik z wiekszoscia czujnikow ktory chodzil idealnie..
Na moje rozumowanie winien jest jakis czujnik ktory dopiero po tych nastu kilometrach sie rozgrzewa i dziala prawidlowo..
Jakie czujniki proponujecie podmienic i czy wogole dobrze mysle?
Ostatnio edytowane przez charzun ; 28-09-2013 o 08:18
[QUOTE=charzun;394852]na BC tzn? Do kompa dopiero w przyszlym tygodniu dam rade.. chyba ze ogarnie to interfejs USB i laptop?
BC - Board Computer czyli ten na wyświetlaczu pod zegarami bo palą ci się cały czas czerwone trójkąty. Czyżby błąd z ciśnieniem w oponach?
aa.. :D To tam mam dwa bledy:
• bremsbelag prufen
• kennzeichenl prüfen (diodowe zarowki od tablicy)
PS.
Gość z serwisu poczeka na mnie i prosto z pracy lece bledy sprawdzic wiec kolo 14 napisze co komp powiedzial.. ;)
Ostatnio edytowane przez charzun ; 28-09-2013 o 11:32
I wszystko jasne.. Przeplywka padla... I teraz pytanie.. Czy to ze sie nie kreci na wyzsze obroty to moze byc przez nia? Ona raczej sie nie nagrzewa wiec po czasie nie zaczyna dzialac.. Czy mozliwe ze komputer po ilus tam km poprostu ignoruje odczyty z niej i dlatego wtedy pracuje w kazdym zakresie obrotow
Ma ktos sprawna przeplywke na handel?