Co do kolein, to jak miałem stare amory z przodu to mi rzucało, po wymianie spoko.
Co do kolein, to jak miałem stare amory z przodu to mi rzucało, po wymianie spoko.
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
U mnie z amorami raczej ok. Pokazało na wszystkich ponad 80% Ale gdzieś tu ostatnio wyczytałem, że w E38 nie tak łatwo sprawdzić amory i nawet jak są zużyte to pokazuje że jest ok, więc sam nie wiem. Może po prostu nie jestem przyzwyczajony do jazdy na takich dużych gumach. W E34 miałem zwykłe 15' chyba 195 z jakimś normalnym profilem, więc przeskok jest duży. Lada dzień będe zakładał zimówki, przy okazji zrobie geometrię i wtedy zobacze jak się jeździ
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Kolego Jey wrzuc jakies nowe fotki bo auto masz ZACNE naparwde genialny egzemplarz a co do felg z e65 to mi sie podobaja, nie mam zastrzezen. MEGA fura :D
Fotki nowe może po świętach. Mam nadzieję że uda się zmienić letnie felgi na nieco inne, zapodać wreszcie komplet pomarańczowych lamp i jeszcze jeden mały gadżecik mam w planie, ale to ujawnię jak plan się powiedzie. A poza tym to gdzieś Ty ten mój temat z czeluści wygrzebał :P
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Witka ;)
Jestem tu nowy wiec troszke szperam a ze lubie ogladac ciekawe fotki to i wygrzebalem Twoja hehe. Spodobala mi sie fota w podpisie bo sam myslalem o tych felgach no a jak zobaczylem w profilu ze 750 to odszukalem foty bo wiedzialem ze bedzie ciekawie i sie nie zawiodlem :DZamieszczone przez Jey
hejka :D bardzo ladna a te fele tez cacy :)
Wieśniactwo to stan umysłu nie miejsce zamieszkania .........
Siemka dla mnie bomba,Kozak -szerokosci
Jey swieta juz byly mam czekac do nastepnych :> ??