No ładne fotki i koło też mi się takie podoba...ogólnie całość prezentuje się bardzo elegancko...jeszcze tylko trochę gleby i będzie git....![]()
No ładne fotki i koło też mi się takie podoba...ogólnie całość prezentuje się bardzo elegancko...jeszcze tylko trochę gleby i będzie git....![]()
Pięknie. Chcesz kupić gwint? ;-)
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
"chłopaki znad morza to jest gruba loża"
Taekwon-do tradycyjne na Pomorzu!
gwint odpada ;) padło na eibacha -30-30 ale to po nowym roku , bo niedługo znowu wylatuje do roboty i prędko nie wrócę :)
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
ładne auto. Naprawdę ładne. Pamiętam ogłoszenie na allegro, dość długo było ale w końcu "potęga" trafiła w dobre ręce.
Pozdrawiam Jaro
ex 540i 6b
ex e39 525i
ex e38 735iA
ex e39 540iA
a ja pamiętam jak byłem na nią napaluuuny :D a byłem w morzu ... Maciek pamięta jak wydzwaniałem gdy udało mi się zasięg złapać :) i się nie sprzedała do tego czasu , i udało mi się ją kupić :D na drugi dzień po powrocie :D
A mnie się taki zestaw podoba. Nie widziałem chyba e38 z takim kołem. Jest wg mnie inna niż wszystkie. Nie wspominam już o połączeniu Orientu i shadow :D To połączenie jakoś mnie ujmuje... ciekawe czemu... ;p
Autko bardzo ładne!
Ronin pewnie dla tego że masz bardzo podobne połączenie hehehe :D juto zawita nowa przepływka od chłopaków z silesii :D już się nie mogę doczekać :)
To połączenie jest mega. U mnie co prawda biały kierunek i nerka w chromie, ale w Twoim przypadku ciemy 'ryjek' i pomarańczki współgrają ze sobą idealnie. Szkoda, że mamy do siebie kawał drogi, bo obczaiłbym na żywo. Pamiętam wątek poprzedniego właściciela, już wtedy to auto zrobiło na mnie pozytywne wrażenie.
hehe , fajnie dzięki za miłe słowa ;) , czsami zastanawiam się na kierunkami us style , ale tylko kierunki beż zakodowania by się lekko tliły , co sądzicie ? , chodź moja kobitka mówi mi że ma być marchewka i tyle :)
dziś wpadła nowa przepływka , Panowie normalnie rewelacja :) mega różnica auto teraz zbiera się jak m5 :D , no i nie ma już takich delikatnych drgań na luzie ,
w związku z tym umyłem auto :P w sumie to nic nowego. , kolejny etap to springi -30-30
![]()