Siemka,
kolega z nie daleka. Jeśli uda mi się ogarnąć moją w niedługim czasie to może zespocimy się pod Jantarem?
pozdro :)
Siemka,
kolega z nie daleka. Jeśli uda mi się ogarnąć moją w niedługim czasie to może zespocimy się pod Jantarem?
pozdro :)
Warzo , za tydzien wylatuję do Wenezueli i prędko nie wrócę , najwcześniej luty / marzec .Ale dzięki za propo , na pewno skorzystam :)
btw ostatnie foto furki z dziś 05.10.2013 ,auto trafia na dniach do swojego hangaru i zaczyna zimować i grzecznie czekać na powrót pańcia czyli koniec lutego/marca
jak wam się widzi furka?
Ostatnio edytowane przez duzy6666 ; 05-10-2013 o 21:42
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
Fajny shadow -mi się podoba. Felgi nie powalają ale dla mnie na + za to że seria w 100%. Do końca nie jestem tylko przekonany do czarnych nerek... Wygląda jak na limuzyne przystało ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
zastanawiam się nad BBS RC 18" takie jak ma PawełM w swojej 750iL ,ale to dopiero na wiosnę albo i później :P
foto z allegro.
![]()
Na RCkach byłaby sieka kompletna :) Kierownicy również bym nie ruszał.
Jak kolega wróci to rzeczywiście trzeba ogarnąć jakiegoś spota, w Kołobrzegu czy coś :)
Hej ! , wróciłem jakiś czas temu do kraju i od razu zabrałem się za moją loszkę heh . A na przywitanie dostałem taki oto prezent od ukochanej :D
No i dokoptowałem parę istotnych gratów np takich jak :
-nowa odma
-komplety uszczelek na kolektor itp
-nowe oleje
-nowe sondy lambda
i inne co na fotkach , duperele ale kosztują , ale najważniejsze że wszystko ori. kilka fotek poniżej.
po świętach zabieram się za wymianę tych dupereli , koła na razie zostają , chyba że macie ładne stylingi 37 na opych to możemy się dogadać heh ;) pozdrawiam
Fajnie,że działasz. Niedługo może się spotkamy :) Pozdrawiam
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
"chłopaki znad morza to jest gruba loża"
Taekwon-do tradycyjne na Pomorzu!
spoko warzo jestem jak najbardziej za ;)
Jutro wracam do GS to można coś w weekend podziałać :)
Taekwon-do na Pomorzu! by Tapatalk
"chłopaki znad morza to jest gruba loża"
Taekwon-do tradycyjne na Pomorzu!