Z tych czy innych wzglêdów, potrzebujê siê zaopatrzyæ w jakie¶ trzymaj±ce siê kupy E39 z 6 cylindrami i w gazie. Przetrzepa³em alledrogo, tablicê, gumtree i najdalsze zak±tki gwiezdnej galaktyki i wytypowa³em takie co¶ http://www.gumtree.pl/cp-samochody-o...yjny-474826347

Za 10k nie spodziewam siê rodzynka, ale po do¶æ s³abych dwóch zdjêciach (wiêcej mam dostaæ dzisiaj na maila) i rozmowie z rozgarniêcie brzmi±cym w³a¶cicielem mo¿e to byæ co¶ wartego uwagi. Generalnie pan mi powiedzia³ co ostatnio by³o robione, a co pasowa³o by jeszcze ogarn±æ, ale gdyby kto¶ z forumowych kolegów z Warszawy by³ sk³onny po¶wiêciæ pó³ godzinki i podjechaæ rzuciæ ¿ywym okiem na ów pojazd, to zrewan¿ujê siê butelk± jakiego¶ dobrego trunku. Auto wed³ug zapewnieñ sprzedawcy jest sprawne, zawias, hamulec, silnik- dzia³aj±, wnêtrze w normalnym stanie, wszystkie prze³±czniki dzia³aj±, czasem lekko kuleje na gazie. Chodzi mi o to ¿eby sprawdziæ czy nie jest to kupa zardzewia³ego z³omu owiniêta kilka lat temu na drzewie. Gdyby kto¶ by³ tak dobry i obada³ ten wózek w tym tygodniu to bardzo proszê o info tutaj, na PW, lub telefonicznie 604-450-947. Gdyby by³ ok, to w weekend chcia³bym po niego pojechaæ