Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 76

Wątek: moja e38 :)

Panowie od kiedy scianę grodziową w BMW sie wycina ?
    Jaka ingerencja w budowe auta ..
    Chyba dobrze nie patrzyles jak robili Ci przekladke ..

Wszystko jest przygotowane fabrycznie .. Wystarczy pyknac , dokladnie tak jak tylna sciana grodziowa bez schowka na narty .. JEst blacha ktora wystarczy puknac czyms i wypada sama ..|

W ogóle nie rozumiem wymiany lamp .. Przecież na soczewkach jest dzyngiel którym można ustawić poziom swiatła na UK lub EU ..

Coś czuje ze zarobili na tobie porządnie :)
    Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    lampy zostaly wymienione napisałem i nie wkrecaj mi nic skoro napisałem to tak jest -proste! lampy nie miały kseonow zamonotwalem je sam i wiadomo oswietla mi teraz abrdziej srodek jezdni a powinno pobocze! i oto mi chodzilo! po zatym to nie ejst peirwszys amochod ktory rpzerabialem i nei mow mi ze na mnei zarobili bo widze ze nie masz zielonego o tym pojecia. ściana grodziowa napsiałęm wyraznei nei była wycinana tylko w miejsce zaslepki włozono pedały a tamto po prawej z kolei zostaly zaspawane gryba blacha wiec co Ty mi mowisz ze wymianialm sciane grodziowa? heh czytak dokladnie post caly a nie tylko jego koniec i najwiecej chcesz sie wypowiadac.. Pozdrawiam Cie
    Biały

Najpierw piszesz ze super mega hiper firma CI to robi a teraz piszesz ze sam to robiłes heh zdecyduj sie ;D :)

Zreszta nie pije do niczego , prostowalem posty kolegow ..

Szczerze mówiąc,przy tych cenach co teraz E38 stoi nie wiem .. Opłacało się to wogóle ?
    Jak wyszedles na kosztach itd

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Przerobka 728i jest w miare prosta- gorzej z modelami V8 tu jest wiecej ingerencji w konstrukcje auta. Sciana grodziowa jest przygotowana na prawa i lewa strone wiec wybija sie zaslepke i gotowe, trzeba jednak przespawac uchwyt kolumny kierowniczej i niestety dosc mocno przerobic instalke (angole maja puche bezpiecznikow pod malym schowkiem a nie tak jak normalne auta pod maska).
    Co do lamp to dzyngiel jest ale w E39 ;) jednak nie daje on pelnego przestawienia lamp na europe- owszem nie oslepia jadacych z przeciwka ale ogolnie miodu nie ma wiec lampy powinno sie zmienic :]

@ Bialydaro: Wycieraczki szyb ruszaja sie na szczescie w dobra strone wiec nie trzeba tego ruszac ;)
    Tak na marginesie to na pierwszy rzut oka widac ze to angol po przerobce ;)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Cytat Zamieszczone przez trolu
    Najpierw piszesz ze super mega hiper firma CI to robi a teraz piszesz ze sam to robiłes heh zdecyduj sie ;D :)

Zreszta nie pije do niczego , prostowalem posty kolegow ..

Szczerze mówiąc,przy tych cenach co teraz E38 stoi nie wiem .. Opłacało się to wogóle ?
    Jak wyszedles na kosztach itd
    hehe i właśnie złe zrozumienie tekstu prowadzi do nie potrzebnej dyskusji!
    chodzi mo o to "sam samontowałem ksenony" ale w tym sensie ze nie były oryginalne! lampy zostały wymienione na europejskie maja inny kat świecenia a do nich zamonotwałem zakupione kesenonyy rozumiesz :)? a przeróbka zajeła sie własnie firma:)
    Biały

OK OK zwracam honor .. :> Nie gorączkuj sie tak .. Ja sie nie czepiam poprostu sobie rozmawiam,może chaotycznie przeczytałem twoj temat i tyle eot..

A do momentu sciany grodziowej nie chodzilo mi o twoj opis , tylko o kolegi dokladnie ten :

Cytat Zamieszczone przez EVAN
    I to mnie już przeraża. Bo ingerujesz w konstrukcję auta. I nikt mi nie powie że ruszając ścianę grodziową auto nie straci na sztywności i przede wszystkim BEZPIECZEŃSTWIE.
    Stad napisałem ze sciany grodziowej sie nie narusza , wiec w tym wypadku bezpieczenstwo jest w normie :)

BOSS w E38 na soczewkach tez są dzyngle do przestawienia .. Tylko trzeba głębiej dostać do lampy :> I tutaj chyba to lepiej działa niż faktycznie w E39 :>

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Ale mimo wszystko na takich lampach auto przegladu nie przejdzie- swieca calkiem inaczej takze bialydaro prawidlowo podszedl do tematu ;)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

ok ok rozumiem :)
    Wszystko jasne ..

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Pytamy Cie i rozmawiamy bo my dociekliwi jestaśmy ;)

ps' Niech zapanuje :medit: Liczy się pasja!
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    hehe oczywiście drodzy koledzy :) to jest rozmowa ale czasem człowiek sie zdenerwuje myslac, ze kazdy mysli ze sie zle robilo.. a tym bardziej ze mam temacik troszke oklepany bo jak powiedzialem nie jest to pierwszy samochod przerobiony.. pierw byla laguna a pozniej pasat.. wiec wiec jak sie sprawuje takie autko ianczej nie zabieralbym sie do BMW bo to wyzsza półka jak wiemy wszyscy...:) i jak najbardziej jest za tym żeby pytać o wszystko w koncu forum po to jest :) POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I DO ZLOTU MYSLE:D
    Biały

Uprawnienia umieszczania postów