Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 76

Wątek: moja e38 :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    miedzy innymi Elektrycznie reg. kolumna kierownicza, magłownica i pompy.. wspomagania.. hhe czy Ty naprawde msylisz ze wystarczy przelozyc w srodku karoserie?? heh ;/ wiesz ile jest roboty z cześciami.. nie ebde tłuamczyl bo musiałbys zoabczyc na własne oczy.. przy pierwszym samochdozie tez myślałem ze to jest chwila ale mylilem sie.. sam uklad kieowniczy wspomagania i inne pierdoly jest kupa roboty sciana grodziowa itp itd wycieraczki lampy wszystko trzeba wymienic.. pozdrawiam :)

co do boczków to nie mam z tego modelu bo wzioł je kolega :) ja ebde miec za dwa tygodnie .. a co do monitora zamawiałem tylko czesci mechaniczne i karoserie wewnatrz.. bo kupowałęm na poł z kolega bmw z niemiec i mieliśmy swój podział.. po za tym nie rpzeszkadza mi w zadnymstopniu ze monitor jest po drugiej stronie tzw blizej mnie.. nawet mi to bardziej odpowiada niz jak bym mial po prawej monitorka.. POWAZNIE:) blizej mnie monitor 4:3 widz lepiej i wyrazniej
    Biały

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    a teraz takie niedyskretne pytanie, opłacał ci sie to? ta przekladka?

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez bialydaro
    hhe czy Ty naprawde msylisz ze wystarczy przelozyc w srodku karoserie??
    I to mnie już przeraża. Bo ingerujesz w konstrukcję auta. I nikt mi nie powie że ruszając ścianę grodziową auto nie straci na sztywności i przede wszystkim BEZPIECZEŃSTWIE.
    A zapytałem o cenę bo jak już wcześniej ktoś zauważył środek troszkę "odpuściłeś"
    Ale nie chce tutaj krytykować ..to Twoje auto, Twoje pieniądze i Twoja sprawa czym jeździsz. Więc luzik
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    mylisz sie.. ściana grodziowa nie była wycinana i wspawywana.. zostały wyciete dziury na pedały a tamte po rpawej stronie zostały zaspawane blacha o grubosci 6 mm :) \
    Co do tego czy się opłącało jasne, że tak.. :) pozdrawiam
    Biały

Z ciekawości zapytam, zmieniałeś instalację elektryczną na "właściwą" czy magicy przedłużali kable?

Co do ściany odgradzającej kabinę od komory silnika, jeśli w e38 jest tak jak w e34 to są przygotowane perforacje, które wystarczy wybić. Tak czy inaczej, kupa roboty, ale jeśli cena auta wyjściowo była atrakcyjna, to pewnie warto było.

Życzę bezawaryjnej eksploatacji :)

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    mylisz sie.. ściana grodziowa nie była wycinana i wspawywana.. zostały wyciete dziury na pedały a tamte po rpawej stronie zostały zaspawane blacha o grubosci 6 mm :) \
    :x Czy warto za 2 czy 4 tyś jezdzic miną na kołach?
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Z ciekawości zapytam, zmieniałeś instalację elektryczną na "właściwą" czy magicy przedłużali kable?

Co do ściany odgradzającej kabinę od komory silnika, jeśli w e38 jest tak jak w e34 to są przygotowane perforacje, które wystarczy wybić. Tak czy inaczej, kupa roboty, ale jeśli cena auta wyjściowo była atrakcyjna, to pewnie warto było.

Życzę bezawaryjnej eksploatacji :)
    Tak zmieniałem instalacje na właściwą.. :) moim zdaniem przedłuzanie kabli spełni na krótki czas swoja role.. :)

POZDRAWIAM
    Biały

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Cytat Zamieszczone przez radoshb

NIE ROZUMIE JAKA MINA..? oczym Ty mowisz ? bo naprawde nei rozumie.. domyślam się, że chdozi Ci o instalacje gazową.. ? jeśli tak to mi się to opłaca.. nazuca mi sie pytanie do Ciebie.. dlaczego sadzisz ze to mina.. ? nie jestem kamikaze.. :]
    Biały

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez radoshb

NIE ROZUMIE JAKA MINA..? oczym Ty mowisz ? bo naprawde nei rozumie.. domyślam się, że chdozi Ci o instalacje gazową.. ? jeśli tak to mi się to opłaca.. nazuca mi sie pytanie do Ciebie.. dlaczego sadzisz ze to mina.. ? nie jestem kamikaze.. :]
    Mina w sensie awaryjności ;) Jest to jednak dość spora ingerencja w podzespoły samochodu, który do najprostrzych konstrukcyjnie nie należy. :/
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    aha rozumie.. słuchaj powiem Ci tak.. samochod przeszedł przeglad bez zadnych ale wszystko sie zgadza.. tylko ,że.. : nie wyjechal tak z fabryki gdybys mial nim jechac nie poczulbys w ogole ze jest przerobiony i nie jest przerobiony ze zlomowych czesci hehe tylko oryginalne podzespoły i w konkretnej firmie któa ma doświadczenie w tym co robią.. :) Pozdrawiam
    Biały

Uprawnienia umieszczania postów