Pierwsza ładna najbardziej zwyczajna ciekawe lawendowe sporty,
Druga widać że troche modyfikowana ale po za umieszczeniem blachy na boku wygląda bezpiecznie wydaje się że to kameleon ale jednak maska jest innego koloru równierz jest ciekawą propozycją.
730stka zwyczajna niewinna felgi schnitzera plus dual exhaust wygląda ciekawie choć smutnie jak to pierwszy wypust,widać zmęczenie w lampach typowe dla pierwszych sztuk drewno pomarańcz które zwraca na siebie uwagę mi się ta kombinacja czerni z tym drewnem bardzo widzi.
Wszystkie mają w sobie coś fajnego jak i odpychającego.
W pierwszej spodobały mi się fotele ale odpycha mnie hamski hakor.
Druga ma ciekawy odświeżany wygląd lecz na nie są tu maska nie w kolorze i tablica z przodu ala montowana w alfach.
Trzecia Podoba mi się czarny lakier i jej klasyczność oraz połączenie kolorów wnętrza. Jednak nie podoba mi się że sprawia wrażenie zmęczenia reflektory są zmęczone i zółte jednak zostały wsadzone świeże ciemne kierunki które gryzą się z lampami.

Więcej niż o wyglądzie nie sądze że ktoś coś powie chyba że auta zna Wybrałeś różne wersje i roczniki ale w każdym z nich za kupnem będzie przemawiał stan który okaże się jaki jest dopiero na oględzinach. Gdyby wszystkie były załóżmy w jednakowym dobrym stanie to pomysłał bym nad 740 bo wygląda na czującą się najlepiej z tych trzech.