Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: 5 rzeczy , ktore mnie powalily na kolana jak pierwszy raz wsiadlem do e65.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Przyczepiłem sie troszke do Ciebie bo tutaj jest naprawde masa chłopaków którzy dbają, pieszczą i poleruja swoje auta. Nie jeden kupił za niewielkie pieniądze i doprowadza do perfekcji. To są prawdziwi fanatycy i koneserzy marki i modelu miedzy innymi i ja a Ty piszesz cos o wypocinach itd. Daj innym cieszyć sie autem nie tylko z jazdy i eksploatacji a z samego posiadania i radości z każdego guziczka itp. rzeczy. Dlatego własnie stwierdziłem ,ze od Ciebie nie bedzie sie opłacało kupic auta mimo że nie chcesz go sprzedać . W Twoich rekach to auto jest narzedziem do pracy a w innych ulubioną,najlepszą zabawką i dumą właściciela. Jeżeli Ty auto swoje tak traktujesz jak woła do roboty to nigdy tego nie zrozumiesz co inni mogą czuć do auta. Szacunek w Twoją strone ode mnie . Pozdrawiam i szerokosci . miro

Zaawansowany Użytkownik Awatar jaro_alfa
    BMW
    E65 730d
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    (...) ... cieszyć sie autem nie tylko z jazdy i eksploatacji a z samego posiadania i radości z każdego guziczka itp. rzeczy.
    Ja tak mam ... hi hi

Początkujący Użytkownik Awatar TheSeeD
    BMW
    e66 745Li
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Przyczepiłem sie troszke do Ciebie bo tutaj jest naprawde masa chłopaków którzy dbają, pieszczą i poleruja swoje auta. Nie jeden kupił za niewielkie pieniądze i doprowadza do perfekcji. To są prawdziwi fanatycy i koneserzy marki i modelu miedzy innymi i ja a Ty piszesz cos o wypocinach itd. Daj innym cieszyć sie autem nie tylko z jazdy i eksploatacji a z samego posiadania i radości z każdego guziczka itp. rzeczy. Dlatego własnie stwierdziłem ,ze od Ciebie nie bedzie sie opłacało kupic auta mimo że nie chcesz go sprzedać . W Twoich rekach to auto jest narzedziem do pracy a w innych ulubioną,najlepszą zabawką i dumą właściciela. Jeżeli Ty auto swoje tak traktujesz jak woła do roboty to nigdy tego nie zrozumiesz co inni mogą czuć do auta. Szacunek w Twoją strone ode mnie . Pozdrawiam i szerokosci . miro

wszystko ładnie pięknie, ale nigdzie nie napisałem, że to tylko i wyłącznie (dla mnie) to wół roboczy.. mogę to po krótce nakreślić: otóż Panie szanowny patrząc "z boku" faktycznie może się wydawać (zaznaczę MOŻE), iż auto to tylko wół, lecz jakbyś spytał się mojej żony bądź któregoś z pracowników jak się wypowiadam na temat mego cuda to zapewne byś się dowiedział, że sprawy mają się inaczej.. a pisanie o wypocinach itd itp to sie tyczyło tzw zbędnych komentarzy, tak więc kłąnia się tu czytanie ze zrozumieniem a nie wyciąganie poszczególnych słów z kontekstu.. mam nadzieję, że będziesz w stanie zrozumieć o co mi chodziło bez zbędnego doszukiwania się przysłowiowej dziury w całym..

pozdrowienia dla Ciebie i całej rzeszy posiadaczy 7er :]