Cytat Zamieszczone przez prezE32s Zobacz posta
Następny stereotyp, LPG mordercą N62... Niby dlaczego? Podaj jakieś fakty?
Czyżbyś był montażystą lpg? Widziałem dwa takie silniki totalnie wyjarane przez gaz. Mam kilka znajomych warsztatów mechaniki pojazdowej jak i kilka znajomych firm montujących gaz i też cos nie coś prawdy sie dowiedziałem. Te silniki chodzą przepięknie na gazie ,ale tylko 60 góra 80 tyś km. Potem jest już tyko i wyłacznie stan agonalny lub nieunikniona smierć. W naszym kraju robi sie potem tak ,jak jeszcze jest co ratować,lpg jest wymontowywane z auta,wymieniany kolektor ssący,usuwane wszystkie oznaki ,że w ogóle kiedykolwiek było takie coś w aucie i do sprzedania. To nie jest mój wymysł lecz fakty które mają miejsce w tym kraju. Jak chcecie to jeździjcie na śmieciach. Życze wam wszystkiego najlepszego.
Jedna z pięciu rzeczy które mnie powaliły na kolana w e65 to zapach spalonej benzyny przez V8 ( nie gazu)
Jezdziłem kiedyś też na gazie ale jakość wykonania i użytych materiałów E38,E32 napewno nie da się porównać do plastiku i amelinium z którego zrobili E65. Jest to jednakże piękne auto które ma w sobie cos co przyciąga do niego jak magnes tak jak wszystkie BMW siedem.