Dzięki z dobre slowa.
Pewnie, dbać będę oby posłużyła bez większych niespodzianek.
Zawieszenie jest nówka zrobione, hamulce też, od wymiany oleju 5 tys więc lać i jeździć!!!
Dzięki z dobre slowa.
Pewnie, dbać będę oby posłużyła bez większych niespodzianek.
Zawieszenie jest nówka zrobione, hamulce też, od wymiany oleju 5 tys więc lać i jeździć!!!
Bardzo ładna, podoba mnie sie....A z tymi Niemcami to 100% racji oni inaczej myślą..... ale też są o wiele bogatsi od nas i mogą sobie pozwolić na serwisowanie "doświadczonych" aut. Pociechy z Buni. Pzdr.
No i tak to sie robi:-) pogratulowac Zdradz jak mozna ile taka w niemcowni kosztuje. ?
Jak German to Anna.
Wybaczcie ale 740D to chyba najgorsza jednostka w 7er ... Bardziej awaryjnej 7er nie ma ... Jakbyś potrzebował cześci - pisz. Bo rozebrałem taka na części bo nic wiecej nie dało się z nią zrobić ...
Nie generalizujmy i nie straszmy, jeśli kolega trafił na zadbaną sztukę, to nie będzie problemu.
Bardzo zadbana sztuka, mnie się podoba.
740d ma problemy jak się o nią nie dba, poczytaj opinie użytkowniików o 725tds którzy po 400 tys naśmigali....
Problem w Polsce taki że kupujesz niby 220 tys przebiegu a ona ma 450 tys i Ty w swojej niewiedzy piszesz że się sypie, silnik do bani, awaryjna.
Grunt to kupić sprawną a reszta to ekploatacja. Po to jest forum żeby w razie "W" pytać.
Już niedługo zrobię nią 10 tys km a olej wymieniać będę po 15 tys, filtr paliwa, powietrza, oleju (dobre markowe) i kolejne 15 tys.
Za rok na pewno zawieszenie bo oryginał niemiecki w Polsce się posypie.
Cena w niemcowni od 4 do 7 tys euro. w Polsce połowe taniej ;-) Co kto woli.
Co ciekawe, średnie zużycie mam 8,0l. na powrocie z DE spaliła 6,9 przy 130km/h.
more question?
Witaj, niech Ci dobrze służy.
A z tym spalaniem...pchałeś ją pod górkę :) czy jak, że Ci takie spalanie wyszło ? Pzdr
"Abo" ja wiem?
Ja tylko jeżdżę...z wyczuciem
Może wtryski ok, może przepływki ok, może turbo ok?
Aha po mieście raczej nie jeżdżę.
ładna,
spalanie z BC czy rzeczywiste?
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
Było BMW E34 525i manual 1991r.