Właśnie chodzilo mi o takie spostrzeżenia jak to jest na prawdę. Może ktoś coś jeszcze dopowie. Dzięki. Będę miał nad czym się zastanawiać. Pzdr.
Właśnie chodzilo mi o takie spostrzeżenia jak to jest na prawdę. Może ktoś coś jeszcze dopowie. Dzięki. Będę miał nad czym się zastanawiać. Pzdr.
Ja mam zimę na 17 ori, do wyglądu trzeba przywyknąć i to jedyny jakiś tam minus. Są duże plusy: nie straszne zasypane krawężniki, dziury w drodze co za tym idzie zawieszenie lepiej to znosi, można sobie samemu zmienić koła nie prosząc się o termin i sianko za wymianę zostaje, tańszy zakup samych opon, no i komforttttt:D
Gdybyś potrzebował to powinienem mieć jeden oryginalny komplet felg + plastikowe nakładki.
PS
U mnie koła nie chowają się w nadkola, możliwe że dzieje się tak jak amor lub sprężyny są padnięte.
Ostatnio edytowane przez Roobs ; 11-09-2013 o 09:02
Roobs właśnie na takich wypowiedziach najbardziej mi zależało. Dzięki!!!! Co do felg to daj znać czy masz i ile byś chciał. Wolałbym je kupić od kogoś z 7er.pl niż na Alledrogo. No wiadomo cena też ma znaczenie :-))
JA rok temu kupowalem felgi na zime + opony to roznica ceny miedzy 17 a 18 cali wynosila kolo 1tys zlotych . Wzialem 17 stki. Za felgi zaplacilem 2,5 tys + 800 za opony 245/55. Inna sprawa ,ze jesli szukasz opon uzywanych to w rozmiarach wiekszych jak 17 cali to powinienes zaczać już teraz , bo w okresie zimowym możesz sobie co najwyzej pomarzyć. Ja wzialem nowe na tył i uzywane na przód , głownie z powodów finansowych
Tak wyglada 17 cali na e65:
Opona wyglda jak wielki kondon ;D
![]()
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Nie jest az tak zle ;)
Nie no ,jest gut. Zima to zima i bardziej liczy się bezpieczeństwo,komfort i odpuszczenie zawieszeniu ,tym bardziej ,że pracuje wiecznie zmarznięte :(
Riki ja zapewne zrobię tak samo i kupię 17, w zimie olewam wygląd ma być komfortowo, bezpiecznie i w miarę możliwości najmniej dolegliwie dla zawieszenia, miro też to stwierdził i inni (nie wszyscy). PS: Riki jakoś baaardzo drogo dałeś za fele, bez problemu ten wzór ori można za 1000 zeta kupić.
Riki te które Sebek zapodał to też są alu. Spoko pewnie nie miałeś wyboru ale i tak ta cena to kosmos :-)