Jestem pod magazynem bawelny i pusto
Jestem pod magazynem bawelny i pusto
czyli kolejny spot nie wypa³ :D jednak mam nosa, a nie wiem czy ludzie nie maj± czasu czy po prostu maj± to w D...![]()
Chcia³em przyjechaæ... Ale 20 metrów od domu, piszcz±ca rolka odpad³a w koñcu od ³o¿yska i straci³em pasek;) Na ¶wie¿o ustalmy nastêpn± datê, mo¿e trochê z wyprzedzeniem, ¿eby siê lud móg³ przygotowaæ mentalnie:)
u mnie szykuj± siê prace remontowe maszynki za 2 tygodnie i weekend mi odpadnie,potem je¶li wszystko bêdzie sprzyjaæ bêdê chêtny
Wczoraj przyjecha³y a¿ 3 auta. Wynik raczej ciê¿ki do pobicia. :D Mo¿e za tydzieñ bêdzie nas wiêcej. Pasuje komu¶ przysz³a sobota w tym samym miejscu, o tej samej porze?
Rastakotlet zamiast organizowaæ spot 7er gdzie prawdopodobieñstwo osi±gniêcia wyniku- 5 samochodów jest znikome przyjed¼ w czwartek pod reala na widzew a zim± pod ikea :D
Cze¶æ
Jaki¶ czas temu by³em odpowiedzialny za scalanie grupy £ód¼ i próbowa³em zorganizowaæ spoty
Jedne sie udawa³y na innych by³em sam . Tak to jest ju¿ z ³odzikami ¿e siê im nie chce.
Jak kto¶ jest chêtny na spoty to ja zawsze postaram siê przyjechaæ bo dawno nic siê nie dzia³o
Dajcie znaæ jak co¶ ustalicie SMS lub mailem
Moja Nunia
Planujemy co¶ Panowie ? :)
Ja jestem za na przysz³y tydzieñ
Moja Nunia