Jestem pod magazynem bawelny i pusto
Jestem pod magazynem bawelny i pusto
czyli kolejny spot nie wypał :D jednak mam nosa, a nie wiem czy ludzie nie mają czasu czy po prostu mają to w D...
Chciałem przyjechać... Ale 20 metrów od domu, piszcząca rolka odpadła w końcu od łożyska i straciłem pasek;) Na świeżo ustalmy następną datę, może trochę z wyprzedzeniem, żeby się lud mógł przygotować mentalnie:)
u mnie szykują się prace remontowe maszynki za 2 tygodnie i weekend mi odpadnie,potem jeśli wszystko będzie sprzyjać będę chętny
Wczoraj przyjechały aż 3 auta. Wynik raczej ciężki do pobicia. :D Może za tydzień będzie nas więcej. Pasuje komuś przyszła sobota w tym samym miejscu, o tej samej porze?
Rastakotlet zamiast organizować spot 7er gdzie prawdopodobieństwo osiągnięcia wyniku- 5 samochodów jest znikome przyjedź w czwartek pod reala na widzew a zimą pod ikea :D
Cześć
Jakiś czas temu byłem odpowiedzialny za scalanie grupy Łódź i próbowałem zorganizować spoty
Jedne sie udawały na innych byłem sam . Tak to jest już z łodzikami że się im nie chce.
Jak ktoś jest chętny na spoty to ja zawsze postaram się przyjechać bo dawno nic się nie działo
Dajcie znać jak coś ustalicie SMS lub mailem
Moja Nunia
Planujemy coś Panowie ? :)
Ja jestem za na przyszły tydzień
Moja Nunia