Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 10

W±tek: Witam :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    BMW E38 730i
    Sk±d
    Lubliniec

Witam :)

Witam, jestem posiadaczem BMW e38 730i, zakupi³em poniewa¿ od zawsze podoba³ mi siê ten model

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    BMW E38 730i
    Sk±d
    Lubliniec
    Drodzy Forumowicze, jestem tutaj nowy wiec nie wiem czy w dobrym miejscu piszê o swoim problemie. Powiem tak, mam problem ze zbiornikiem paliwa. By³ skorodowany w jednym miejscu, ale zosta³ polutowany mosi±dzem, poklejony dodatkowo ciek³ym metalem i dodatkowo zabezpieczony ¿ywic±, w³óknem szklanym i zakonserwowany. Za³o¿y³em go zatankowa³em i po nied³ugim czasie problem pojawi³ siê na nowo w tym samym miejscu. Mo¿e macie jaki¶ sprawdzony ¶rodek do uszczelnienia tego zbiornika? Dopowiem jeszcze tylko, ¿e próbowa³em kupiæ inny zbiornik u¿ywany ale ciê¿ko trafiæ co¶ takiego w dobrym stanie.
    Pozdrawiam

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    bmw e-38 740 11/1999
    Sk±d
    Boles³awiec
    Witam kolego bawi³em siê z jednym zbiornikiem . Najpierw da³em go do piaskowania a potem robi³em wstawki z blachy i polutowa³em na twardo. Nastepnym krokiem by³a farba antykorozyjna (minia)oraz czarny mat . Auto kolegi któremu to robi³em ok 5 lat temu ma siê ¶wietnie do dzisiejszego dnia i nie przecieka. Polecam powtórzyæ zabieg i zrobiæ to po prostu solidnie :)
    M POWER;)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    BMW E38 730i
    Sk±d
    Lubliniec
    A to powiedz mi Kolego, dawales zbiornik na wyparowywanie gdzies czy jak to ciac i spawac zeby nie wybuchlo? Bo ja lutowalem to po napelnieniu go calego woda. Pozdrawiam

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    bmw e-38 740 11/1999
    Sk±d
    Boles³awiec
    Dok³adnie kolego zalewa³em go wod± i p³uka³em kilka razy po czym jeszcze dla pewno¶ci by³o wietrzenie za pomoc± wentylatora tak dla pewno¶ci ;)
    M POWER;)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    BMW E38 730i
    Sk±d
    Lubliniec
    Bêdê próbowa³ co¶ z tym zdzia³aæ, ale jakbys gdzie¶ kolego s³ysza³ na temat mo¿liwo¶ci zakupu takiego zbiornika za rozs±dne pieni±dze to prosilbym o info. Bawaria jest bez nivo wiêc potrzebujemy 85l. pozdrawiam

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    BMW E38 730i
    Sk±d
    Lubliniec
    Panowie jak odkrêciæ tylny amortyzator? chodzi mi dok³adnie o górê, trzeba tylne podszybie ¶ci±gaæ czy w jaki sposób dostaæ siê do ¶ruby?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2013
    BMW
    E38 740d
    Sk±d
    Miêdzy Bugiem a Wis³±
    Aby dostaæ sie do mocowania amorka nale¿y zdemontowaæ tylne siedzenia, lampki w tylnych s³upkach, os³ony s³upków oraz tylne pó³ki (g³o¶niki, roleta)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    BMW E38 730i
    Sk±d
    Lubliniec
    uuu nie¼le... Dziêkujê za pomoc. Pozdrawiam

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2013
    BMW
    BMW E38 730i
    Sk±d
    Lubliniec
    Mam ma³y problem, a mianowicie nie dzia³a mi telefon. Od czasu w którym jestem w posiadaniu BMW nigdy nie dzia³a³. Próbowa³em co¶ z tym zrobiæ ale kompletnie nie wiem jak siê za to zabraæ... Powiem tak, w ogóle na s³uchawce nie wy¶wietlaj± siê ¿adne komunikaty, po naci¶nieciu ikony telefonu na desce te¿ nic siê nie dzieje, przegl±da³em bezpieczniki ale wg mnie s± wszystkie dobre... Mo¿e mia³ kto¶ podobny problem? Bardzo prosi³bym o jakie¶ wskazówki co z tym mo¿na zrobiæ Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •