Super autko -gratulacje
Super autko -gratulacje
Btw...oczywiście autko wygrało większością głosów, bo po prostu miało w sobie to coś...zresztą sam oddałem jeden głos...ale nie w tym rzecz...
Pamiętacie może które 7er wygrało tą kategorię w zeszłym roku na zlocie...?
Więc teraz niech ktoś sprytny znajdzie jeden wspólny mianownik...bo ja osobiście uważam, że przyczyniło się to w dużej mierze do wygranej...
Dobra nie będę Was męczył, bo pewno jeszcze nie doszliście po zlocie do siebie...![]()
Więc chodzi o demonstrację autka i jego możliwości niemalże jak w salonie...czyli macanka...odsłuch test praktyczny itp..zabrakło może tylko jazdy próbnej...ale mimo wszystko ja osobiście siedząc w tych dwóch bardzo podobnych 7er, czyli ADASIa oraz MC 1...odniosłem mega wrażenie i to do tego stopnia, że nie chciało mi się wysiadać...I aż strach pomyśleć co by było gdybym miał okazję się przejechać takim autem..pewno musiałbym sobie takie kupić...
Na szczęście mnie nie stać (puki co...
) więc gratuluję posiadania takich 7er i życzę jak najwięcej radości z jazdy...bo o to chyba w tym przede wszystkim chodzi...
![]()
Co prawda na zlocie samochód był już po wizycie w firmie Auto Deteilingowej i nałożeniu warstwy Quarzu na lakier i niektórzy z Was mogli zobaczyć na żywo jednak pomyślałem że pokażę jak mniej więcej wygląda 7er po tym zabiegu szerszemu gronu ;-)
A o to kilka zdjęć:
Zdjęcia z jednego ze spotów by Emilyo & Matt88 ;-)
bardzo mi sie podoba, koło robi robote. super!!!
Byliśmy z Bunią na mazurach w miejscowości Zgon (ja również go zaliczyłem ha ha)
Ps: w drodze powrotnej (ostatnia sobota) widziałem sporo 7er ciekawe czy mijałem kogoś z forum......
W lato 7er zawiozła mnie na mazury to w zimie przyszedł czas na góry a konkretnie Bieszczady miejscowość Cisna (894 km w obie strony)....
Co dziwne w tegorocznej zimie było tam całkiem sporo śniegu ;-) u mnie nie było go w ogóle :-(
![]()
Felgi na aucie robią taką*robotę że... trzeba wrzucać za nie długo 21' ;)
Gdzie masz tablice z przodu HA HA HA![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Witaj. Z kołami w autach jest jak z bucikami na kobiecych nogach. W szpilce wszystkie śliczne, w trampkach nie koniecznie. Śliczna ci ona śliczna.
Nie wierzę jaki zbieg okoliczności ! Napisałem frazę : "Z ładnymi kołami jak ze szpilkami u kobiet, inaczej wyglądają w butach typu EMU a inaczej właśnie na szpilkach" - ale usunąłem to, a tu kolega czytał mi myślach wypisując tutaj to samo ;)