Przylatuje jutro do Wawy. Mc co robisz w środę? Chetnie bym zajrzał do twojej Laleczki jesli będziesz miał czas. Ja niestety tylko na 24 godziny przylatuje wiec cienko z czaem ale może da rade? Blachy masz z Otwocka widzę. Ja jestem z Grochowa przy Wiartaku.
Daj znaka.
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
No spoko bardzo chętnie tylko może będziesz miał czas jutro bo ja mam wolny cały dzień a w środę tyram od świtu do zmierzchu i jeżeli środa to późnym wieczorem ok 22. Pomyśl i pisz co i jak.
Ostatnio edytowane przez MC1 ; 22-10-2013 o 00:13
Nastepnym razem w takim razie bo ja Ląduje na Chopinie o 23.00 a startuje nastepnego dnia o 17.40.
Bedzie jeszcze jakas okazja jak przyjadę to pewnie spontan jakis sie zrobi.
O no to lipa!!! Tak jak mówisz będziesz następnym razem to dawaj znać i będziemy myśleć. Pzdr.
Przylatuje znowu 24 listopada na do 26 listopa to sie spotkamy wtedy może. Dzieki. Moze spontan w Sielance w Aninie na jakiś browar może.
No jasne że tak, tylko wtedy mogą być już zimówki a to będzie kolosalna różnica hehe. Dawaj znaka na PW bo w natłoku postów info może gdzieś zaginąć. Pzdr.
E tam chce tak doświadczyć organoleptycznie czy zimowki czy nie to nie ma znaczenia. Bo juz mojej chodzi po głowie zakup e63 645i lub 650i - ponoć w swej klasie najwiecej miejsca z tyłu niż konkurencja ale jak patrze na te twoją Laleczke to E63 sie chowa.
Dobra na pw jakby co.
Tak patrzę i czytam info o działaniach przy swoich Furach kolegów z forum więc postanowiłem że może co nie co i ja napiszę......
A więc tak, rozpocząłem wiosenne porządki i zrobiłem/wymieniłem
1. termostaty bo się skończyły i silnik się nie dogrzewał (ori z Aso), teraz jest wszystko ok
2. wymieniłem olej w silniku na Mobila 5w50 a dlaczego taki o tym poniżej...
3. wymieniłem wszystkie filltry (oleju, kabinowe, paliwa i powietrza)
4. usunąłem filtr DPF (działał prawidłowo ale zaczął mnie wkurzać gdyż zbyt mocno uzupełniał mi się olej poprzez przerywanie funkcji wypalania) poza tym mogę teraz stosować oleje w starej specyfikacji a nie te badziewia LL01 co napewno będzie lepsze dla silnika
Zostało do zrobienia:
1. auto detailing (znalazłem firmę w której zrobię całą operację z nałożeniem kwarcu, niewidocznej wycieraczki, woskowania felg i kilku innych rzeczy)
2. zmiana podsufitki na czarną
3. ewentualnie jeszcze spolszczenie menu (nad tym myślę)
Jak coś przybędzie to będę o tym pisał....
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
MC1 ile zapłaciłeś za usunięcie DPFa i wgranie oprogramowania ?